Haberler

Tayland'da Durian Hasadı ve Paketlemesi Hareketli Günler Yaşatıyor

Güncelleme:

Tayland'da devam eden durian hasadı ve paketlemesi nedeniyle işçiler hareketli günler geçiriyor. Tayland, dünyanın en büyük durian üreticilerinden ve ihracatçılarından biri olarak biliniyor.

CHANTHABURİ, 14 Mayıs (Xinhua) -- Tayland'daki işçiler, meyve bahçelerinde ve işleme fabrikalarında devam eden durian hasadı ve paketlemesi nedeniyle hareketli günler geçiriyor. Dünyanın en büyük durian üreticilerinden ve ihracatçılarından biri olarak bilinen Tayland'da, bu mevsimde hummalı bir çalışma yürütülüyor.

2023 yılında Çin'in ithal ettiği 1,426 milyon ton taze durianın 929.000 tonu Tayland'dan geldi. Bu veri, Çin'in toplam taze durian ithalatının yüzde 65,15'ini oluşturdu.

Kaynak: Xinhua / Güncel

Tayland İhracat Tarım Ekonomi Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title