Haberler

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde çiftçilere domates ve biber fidesi dağıtıldı

Güncelleme:

Sivas Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen 'Üretiyorum O Halde Varım' projesi kapsamında Akıncılar ilçesinde çiftçilere domates ve biber fidesi dağıtımı gerçekleştirildi. Dağıtım programına çeşitli yetkililer ve çiftçiler katıldı. Proje kapsamında toplamda 220 bin domates ve 100 bin kapya biber fidesi dağıtıldı.

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde çiftçilere domates ve biber fidesi dağıtıldı.

Sivas Tarım ve Orman Müdürlüğünün yürüttüğü, İl Özel İdaresince finanse edilen, Akıncılar Belediyesi tarafından desteklenen "Üretiyorum O Halde Varım" projesi kapsamında düzenlenen fide dağıtım programına Sivas Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şakir Öner Öztürk, İl Tarım ve Orman Müdürü Seyit Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Şarkışla, İl Genel Meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

Dağıtımın ardından Akıncılar Belediyesine ait üretim tesisini gezen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şakir Öner Öztürk, Belediye Başkanı Murat Sevinç'ten bilgi aldı.

Sevinç, proje kapsamında 220 bin domates ve 100 bin kapya biber fidesi dağıttıklarını, çiftçilere hibe destekli fide dağıtımına devam edeceklerini belirtti.

Daha farklı projelerle çiftçiye destek olacaklarını dile getiren Sevinç, "Ekilen bu ürünlere alım garantisi vereceğiz, ilçede salça üretimi yaparak ekonomiye katkı sağlayacağız." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Akıncılar Sivas Ekonomi Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title