Haberler

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'nde çıkan kavgaya ilişkin 2 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

Eyüpsultan'da motosiklet kazası sonucu yaralanan bir hastanın yakını ile doktor arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. Güvenlik görevlileri ve hastane polisi müdahale ederek kavgayı sonlandırdı. Gözaltına alınan 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'nde çıkan kavgaya ilişkin gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Eyüpsultan'da önceki gün motosiklet kazasında yaralanan E.M.Ö, tedavi için Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne getirildi.

Ortopedi bölümü kırmızı alanda muayene edilen hastanın yakını olduğu öğrenilen B.Ö. ile doktor O.A. arasında "doktor odasına sedye ile girilip girilmeyeceği ve doktorun koridorda muayene etmesi" nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine yaralı E.M.Ö. sedyeden kalkarak doktor ve çevresindeki diğer kişilerle kavga etmeye başladı.

Güvenlik görevlileri ile hastane polisinin araya girmesiyle kavga sonlandırılırken, olaya karışan E.M.Ö. ve B.Ö, gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, kavga anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Şehir Hastanesi Motosiklet Eyüpsultan Kavga Güvenlik Hukuk Sağlık Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title