Haberler

Piyanist Tuluyhan Uğurlu, Anneler Günü'ne özel konser verecek

Güncelleme:

Piyanist Tuluyhan Uğurlu, 12 Mayıs'ta Kumkapı Meryem Ana Kilisesi Kültür Merkezi'nde Anneler Günü'ne özel bir konser verecek. Konserde İstanbul'un tarih, kültür ve kedileri anlatılacak, Yeşilçam film müzikleri de seslendirilecek.

Piyanist Tuluyhan Uğurlu, Anneler Günü'ne özel 12 Mayıs'ta konser verecek.

Uğurlu'nun görsel sunum eşliğinde seslendireceği konseri, Kumkapı Meryem Ana Kilisesi Kültür Merkezi'nde saat 18.00'de gerçekleştirilecek.

Konserde Anneler Günü için hazırlanan özel bölümün ardından, "Dünya Başkenti İstanbul" isimli eser dinleyicilerin beğenisine sunulacak. Müzik ve görüntülerle İstanbul'un tarih ve kültürünün anlatıldığı eserde, bu kez İstanbul'un dünyaca ünlü kedilerine de özel bir bölüm ayrıldı.

Sanatçı, "İstanbul'un Bilge Kedileri" isimli çalışmasını görüntüler eşliğinde seslendirecek.

Tuluyhan Uğurlu, Beyoğlu'nun yıllar içinde yaşadığı değişiminin anlatıldığı bölümde Yeşilçam'ın unutulmaz film müziklerini kaval sanatçısı Murat Toraman'la yorumlayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Tuluyhan Uğurlu Anneler Günü Meryem Ana İstanbul Piyanist Kumkapı Sanat Kültür Etkinlik Müzik Kültür Sanat Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title