Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, emekli komutanların cezalarının affedilmesini doğru bir adım olarak değerlendirdi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı kararıyla emekli komutanların cezalarının affedilmesine ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'İleri derecede hastalıkları bulunan hükümlü generaller Çetin Doğan, Çevik Bir, Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak ve Erol Özkasnak'ın cezalarının kaldırılma kararları gecikmiş ama doğru bir adımdır. Ailelerinin gözü aydın' dedi. Komutanların cezalarının kaldırılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı kararıyla emekli komutanların cezalarının affedilmesine ilişkin, "İleri derecede hastalıkları bulunan hükümlü generaller Çetin Doğan, Çevik Bir, Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak ve Erol Özkasnak'ın cezalarının kaldırılma kararları gecikmiş ama doğru bir adımdır. Ailelerinin gözü aydın" dedi.

28 Şubat davasından mahkum olan emekli komutanların cezaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla kaldırıldı. Komutanların cezalarının kaldırılmasına ilişkin karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, komutanların cezalarının affedilmesiyle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Özel'in paylaşımı şöyle:

İleri derecede hastalıkları bulunan hükümlü generaller Çetin Doğan, Çevik Bir, Fevzi Türkeri, Yıldırım Türker, Cevat Temel Özkaynak ve Erol Özkasnak'ın cezalarının kaldırılma kararları gecikmiş ama doğru bir adımdır. Ailelerinin gözü aydın"

Kaynak: ANKA / Güncel

Cevat Temel Özkaynak Yıldırım Türker Erol Özkasnak Çetin Doğan Özgür Özel Çevik Bir Hukuk Politika Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title