Haberler

Niğde Belediye Başkanı Güzellik Merkezi İşletmecileriyle Buluştu

Güncelleme:

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kentte faaliyetlerini sürdüren güzellik merkezi işletmecileri ve kadın kuaförleriyle bir araya geldi. Özdemir, hayata geçirecekleri projeleri anlattı ve görüş ve önerilerini aldı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kentte faaliyetlerini sürdüren güzellik merkezi işletmecileri ve kadın kuaförleriyle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Horanta Yaşam Merkezi'nde güzellik merkezi işletmecileriyle buluşan Özdemir, hayata geçirecekleri projelerini anlattı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Emrah Özdemir, " Niğde'nin dönüşmesi, gelişmesi ve güzelleşmesi adına önemli yatırımları kente kazandırdık. Niğde'yi yaşanabilir, daha güzel bir kent haline getirmek için sizlerin görüş ve önerilerini alarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Emrah Özdemir Niğde Güzellik Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title