Haberler

Mardin'de Turizm Denetim Komisyonu İşletmeleri Denetledi

Güncelleme:

Mardin'de turistlerin huzurlu ve güvenli bir şekilde ziyaretlerini yapabilmeleri için kurulan Turizm Denetim Komisyonu, Midyat ilçesinde denetim yaptı. Komisyon üyeleri, turizm alanlarında faaliyet gösteren işletmelerde fiyat listeleri, vergi levhaları, işyeri açma ruhsatları ve temizlik-hijyen konularında denetimler gerçekleştirdi.

Mardin'de turistlerin huzurlu ve güvenli bir şekilde ziyaretlerini yapabilmeleri için kurulan Turizm Denetim Komisyonu, Midyat ilçesinde denetim yaptı.

Vali Tuncay Akkoyun'un talimatlarıyla İl Emniyet Müdürlüğü, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, İl Ticaret Müdürlüğü, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Vergi Dairesi Müdürlüğü ve Belediye personellerinden oluşan komisyon üyeleri, ilçede turizm alanlarda faaliyet gösteren işletmelerde denetim gerçekleştirdi.

Midyat Belediyesi Zabıta Amiri Barış Özsunar, komisyon üyeleri olarak ilçede seyahat acenteleri, kafe, restoran, otel, pastane ve hediyelik eşya satıcıları gibi işletmeleri kontrol ettiklerini söyledi.

Denetimlerin süreceğini aktaran Özsunar, "Fiyat listeleri, vergi levhaları, işyeri açma ruhsatları, temizlik-hijyen konularında denetim gerçekleştiriyoruz. Sıkıntılı gördüğümüz işletmelere yasal ve idari işlemler yapıyor, uyarılarda bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru için çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

???????

Kaynak: AA / Güncel

Midyat Mardin Güvenlik Yerel Haberler Turizm Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title