Haberler

Konya'da Engelliler Haftası Kutlandı

Güncelleme:

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde düzenlenen etkinlikte, engelli çocuk ve yetişkinlere hediyeler verildi.

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde "Engelliler Haftası" kutlandı.

İlçedeki Kestel mesire alanında 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle belediyenin ev sahipliği yaptığı etkinliğe katılan Belediye Başkanı İrfan Karaca, programa katılan engelli çocuk ve yetişkinlere çeşitli hediyeler verdi.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" şuuruyla hareket eden bir sosyal devlet anlayışıyla hareket ettiklerini dile getiren Başkan İrfan Karaca sözlerine şöyle sürdürdü:

"Engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürdürmeleri için çaba sarf edip çözümler üretmek en önemli sorumluluklarımızın başında gelmektedir. Son yıllarda engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya dönük başta evde bakım hizmetleri olmak üzere hükümetimiz tarafından çok önemli çalışmalar hayata geçirildi. Bizde devletimizin yapmış olduğu çalışmalara destek verip her zaman bu özel kardeşlerimizin yanında olmanın sözünü veriyoruz. Sevginin aşamayacağı engel yoktur. Hayatı paylaşmak için hep birlikte engelleri kaldırdığımız bir dünya temennisiyle, 'Engelliler Haftası 'kutlu olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Engelliler Haftası Kadınhanı Çocuk Konya Kadın Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title