Haberler

Kahramanmaraş'ta Kavurucu Sıcaklarda Asfalt Çalışması

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta kavurucu çöl sıcaklarında çalışan işçilerin asfalt yenileme çalışmaları görüntülendi. Termometrelerin 46 ila 48 derecelere ulaştığı şehirde, büyükşehir belediyesi ekipleri sıcak havada yolları asfaltlıyor.

Kavurucu sıcaklarda asfalt işçilerinin zorlu mesaisi

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta kavurucu çöl sıcaklarının yanı sıra 200 derecelere ulaşan asfaltın sıcağında çalışan işçilerin zorlu mesaisi görüntülendi.

Türkiye'nin birçok bölgesinde etkisini artıran sıcak hava Kahramanmaraş'ta da hayatı olumsuz etkiliyor.

Termometrelerin 46 ila 48 derecelere ulaştığı ve hissedilen sıcaklığın ise 49 ila 50 dereceleri gördüğü şehirde farklı meslek grupları çalışmalarını yürütüyor.

Kahramanmaraş genelinde asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden büyükşehir belediyesi ekipleri ise çöl sıcaklarına rağmen şehrin farklı bölgelerinde asfalt yenileme çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler depremin izlerini silmek için çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, 48 derecelere ulaşan hava sıcaklığının yanı sıra 200 derecelerdeki asfalt sıcağı ile beraber yolları asfaltlıyor.

Sıcak havada çalışma ile yolların daha iyi asfaltlanacağını ifade eden Ali Bağrıaçık, "En güzelin biz yapıyoruz sıcakta olsa, soğukta olsa en güzelini biz yapıyoruz. Soğukta asfalt dökülmez. Aslında ne kadar sıcak olursa o kadar güzel yol ortaya çıkıyor. Yaklaşık bir kilometre falan yapıyoruz günde. Bu sıcaklar da bize sıkıntı oluşturuyor ama yapacak bir şey yok" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Çöl Güncel Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title