Haberler

İçişleri Bakanı Yerlikaya, DEAŞ Operasyonları Hakkında Bilgi Verdi

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa, Konya, Hatay ve Denizli'de gerçekleştirilen 'BOZDOĞAN-38' operasyonlarında 56 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Operasyonlar sonucunda döviz ve örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

(ANKARA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, " Şanlıurfa, Konya, Hatay ve Denizli'de DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen 'BOZDOĞAN-38' operasyonlarında 56 şüphelinin yakalandığını" duyurdu.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından "BOZDOĞAN-38" operasyonuna ilişkin ayrıntıları paylaştı. Yerlikaya, "Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Tek bir hedefimiz var; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteğiyle durmadan, duraksamadan mücadele etmek" dedi.

Yerlikaya'nın paylaştığı bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri TEM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu Şanlıurfa, Konya, Hatay ve Denizli'de DEAŞ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar sonucu Şanlıurfa'da 45, Hatay'da 10, Denizli'de 1 şüpheli yakalandı.

Operasyonlar sonucu çok miktarda döviz ile çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyale el konulduğunu belirten Yerlikaya, "Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

İçişleri Bakanı Şanlıurfa Denizli Konya Hatay Güvenlik Terör Operasyon Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title