Haberler

Engelliler Haftası dolayısıyla Tosya'da yıl sonu sergisi düzenlendi

Güncelleme:

Engelliler Haftası dolayısıyla Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yıl sonu sergisi düzenlendi. Sergi, Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler ve öğretmenleri tarafından hazırlandı. Sergide öğrencilerin sanatsal yetenekleri sergilendi ve toplumda farkındalık oluşturmak amaçlandı.

Engelliler Haftası dolayısıyla Kastamonu'nun Tosya ilçesinde yıl sonu sergisi düzenlendi.

Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci, Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen serginin açılışındaki konuşmasında, serginin Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Tosya Mithat Boyner Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim gören özel gereksinimli öğrenciler ve öğretmenleri tarafından hazırlandığını söyledi.

Yoğun emek harcanarak hazırlanan sergide öğrencilerin sanatsal yeteneklerinin ortaya konulduğunu belirten Demirci, "Özel eğitim öğrencilerimizin üstün gayretlerinden hepimiz çok ama çok etkilendik. Toplumda farkındalık oluşturmak için bu tür etkinliklerin düzenlenmesine önem veriyoruz. Katılımlarınız için sizlere ve serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim." dedi.

Tosya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sami Otlu tarafından sergide sergilenen el sanatları ve resimler hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Sergiye Kaymakam Uğur Ünsal ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Engelliler Haftası Anadolu Lisesi Kastamonu Tosya Eğitim Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title