Haberler

Danimarkalı Sanatçı Olafur Eliasson'un Sergisi İstanbul Modern'de

Güncelleme:

Danimarkalı sanatçı Olafur Eliasson'un 'Senin Beklenmedik Karşılaşman' isimli sergisi, İstanbul Modern'de sanatseverlerle buluşacak. Sergide Eliasson'un su, ışık, renk, algı, hareket, geometri ve çevre konularına odaklanan 40'a yakın eseri yer alacak.

Danimarkalı sanatçı Olafur Eliasson'un "Senin Beklenmedik Karşılaşman" isimli sergisi, 7 Haziran'da İstanbul Modern'de sanatseverle buluşacak.

İstanbul Modern'den yapılan açıklamaya göre, sanatçının 30 yıllık sanatsal pratiği boyunca odaklandığı su, ışık, renk, algı, hareket, geometri ve çevre konularının ele alınacağı serginin küratörlüğünü Öykü Özsoy Sağnak, Nilay Dursun ve Ümit Mesci üstleniyor.

Eliasson'un yeni üretimleri de dahil olmak üzere 40'a yakın eserinin görülebileceği sergi, 9 Şubat'a kadar ziyaret edilebilecek.???????

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Modern İstanbul Sanat Kültür Sanat Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title