Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi TBMM'de ziyaret etti

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki makam odasında ziyaret etti. Görüşme baş başa gerçekleşti.

(ANKARA) - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi TBMM'de ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki makam odasında ziyaret etti. Bahçeli; Grup Başkanvekilleri Ali Mahir Başarır ve Gökhan Günaydın ile TBMM İdare Amiri Uğur Bayraktutan'dan oluşan Özgür Özel başkanlığındaki CHP heyetini makam odasının kapısında karşıladı. Saat 12.00'de başlayan görüşme, 45 dakika sürdü. Özel-Bahçeli görüşmesi baş başa gerçekleşti.

Görüşmenin ardından Bahçeli, Özel'i makam odasının kapısına çıkarak uğurladı. İki lider de açıklama yapmadı. Özel, herhangi bir değerlendirme yapıp yapmayacağı sorusuna, "Hayır, birazdan grup toplantısında" yanıtını verdi.

Görüşmede, Özel'in Bahçeli'ye oltu taşından yapılmış bir tespih ve mesir macunu hediye ettiği öğrenildi. Bahçeli ise Özel'e tabak hediye etti.

Kaynak: ANKA / Güncel

Devlet Bahçeli MHP Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title