Haberler

Çanakkale'de Özürlüler Derneği Belediye Başkanını Ziyaret Etti

Güncelleme:

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Tüm Özürlüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak'ı ziyaret etti. Başkan Soyuak, engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak için çalışmaların süreceğini belirtti.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Tüm Özürlüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Ali Kamil Soyuak'ı ziyaret etti.

Gelibolu Tüm Özürlüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ergün Coşkun ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Soyuak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Soyuak, "Bu nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Gelibolu'muzu engelli vatandaşlarımızın daha rahat yaşayabilecekleri bir kent haline getirmek en büyük sorumluluklarımız arasında yer alıyor. Bu nedenle engelsiz bir Gelibolu için çalışmalarımız aralıksız sürecek. Bu arkadaşlarımızın sorunları bizim sorunumuz demektir." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Kamil Soyuak Çanakkale Gelibolu Engelliler Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title