Haberler

Bitlis'teki Sahil Anaokulu Öğrencileri Ürünlerini Sergiledi

Güncelleme:

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Sahil Anaokulu öğrencileri, 'Hayal Et, Tasarla, Üret' projesi kapsamında hazırladıkları ürünleri sergiledi. Proje kapsamında çocukların hayal güçlerini kullanarak ürünler tasarlamaları ve sergilemeleri amaçlanıyor.

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Sahil Anaokulu öğrencileri, "Hayal Et, Tasarla, Üret" projesi kapsamında hazırladıkları ürünleri sergiledi.

Okuldaki öğretmenlerden Meryem Şirinsoy, amaçlarının hayal güçlerini aktif kullanan öğrenciler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Projeyi Romanya'nın Bistrita şehrindeki Kindergarten No. 3 Bistrita Anaokulundaki öğretmen Ana Maria Telcean ile birlikte hazırladıklarını belirten Şirinsoy, şunları kaydetti:

"Hayal et, tasarla ve üret adındaki projemizin çalışmaları, çocukların çizimlerinin animasyona dönüştürülmesi, ebevenynlerin çocukların çizimlerini dolgu oyuncaklara çevirerek somutlaştırması, çocukların mozaik taşları ve seramik hamuru ile ürünler hazırlamaları, tüm ürünler ve gerçeğe dönüşen çizimlerin sergilenmesi aşamalarını içeriyor. Hayata geçirdiğimiz projeyi okul bahçesinde sergiledik. Çocukların düşünme becerilerini geliştirmek ve zihin dünyalarını gerçek dünyaya taşımak istiyoruz."

Mart ayında başlatılan projenin mayısta sona erdiği ve hazırlanan 17 tasarımın sergilendiği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Bitlis Tatvan Eğitim Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title