Haberler

Beyoğlu'nda Yolu Kapatan Gruba 15 Bin 432 Lira Cezai İşlem Uygulandı

Güncelleme:

Beyoğlu'nda yol kapatarak müzik eşliğinde eğlenen gruptaki 5 sürücü ile 2 yolcuya toplam 15 bin 432 lira ceza kesildi. Sürücülerin çeşitli trafik kurallarını ihlal ettiği belirlendi.

Beyoğlu'nda yolu kapatarak müzik eşliğinde eğlenen gruptaki 5 sürücü ile 2 yolcuya, toplam 15 bin 432 lira ceza kesildi.

Beyoğlu Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Galata Kulesi'nin önünde bir grubun trafiği kapatarak eğlence düzenlediği anlara ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşması üzerine çalışma yaptı.

Görüntüleri inceleyen ekipler, sürücülerin S.E, Ş.G, İ.Y, Ö.F.A. ve Ö.F.B, araçların camlarından sarkan kişilerin ise Ö.E ve M.A.B. olduğunu belirledi.

Sürücülere Karayolları Trafik Kanunu'nun "cam filmi takmak", "duraklamanın trafik işareti ile yasak olduğu belirtilen yerde duraklamak", "yüksek sesle müzik dinlemek", "saygısızca araç kullanmak" ve "ışık donanımından teknik şartlara uymayan araçları kullanmak" maddelerinden toplam 14 bin 52 lira, araçlarda yolcu olarak bulunan M.A.B ve Ö.E'ye de "emniyet kemeri kullanmamak"tan toplam 1380 lira para cezası kesildi.

Ayrıca 5 sürücü, haklarında "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Beyoğlu trafik Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title