Haberler

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, CHP'li Belediyelerin Uygulamalarını Eleştirdi

Güncelleme:

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, CHP'li başkanlar tarafından devralınan bazı belediyelerdeki uygulamaları eleştirdi. Güçlü, işten çıkarılan ve mobbinge uğrayan vatandaşların siyasi görüşü ne olursa olsun arkalarında duracaklarını belirtti.

Ak Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından CHP'li başkanlar tarafından devralınan bazı belediyelerdeki uygulamaları eleştirdi.

Güçlü, partisinin İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Yalova'nın bazı ilçelerinde belediyeleri CHP'ye devrettiklerini hatırlattı.

Bu belediyelerde çalışanlarla ilgili yapılan uygulamaları eleştiren Güçlü, "Görev aldıkları tüm ilçelerde, kadın, genç, ihtiyaç sahibi ayrımı yapmadan, sadece siyasi görüşlerinden dolayı çalışanları işten çıkarmaya başlamışlardır. İşten çıkaramadıklarına ise mobbing uygulamaya ve yıldırmaya çalışmaktadırlar. Yıllardır ofis elemanı olarak çalışan 50 küsur yaşlarındaki insanları sırf tazminatlarını ödememek için işten çıkaramadıklarından, park bahçelerde görevlendirmenin hiçbir insani duyguyla bağdaşması beklenemez." dedi.

Ak Parti'nin önce Türkiye'de, sonra dünyada nerede haksızlığa, zulme uğramış birileri varsa her zaman yanında olmayı şiar edinmiş bir parti olduğunu dile getiren Güçlü, "İşten çıkarılan ve mobbinge uğrayan vatandaşlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun kararlılıkla arkalarında durmaya devam edeceğiz. Bu konuda hukuki ve insani her adımı atmaktan da geri durmayacağımızı belirtmek isterim. Buradan sırf Ak Parti'li diye işçi kıyımı yapan CHP belediyelerine sesleniyorum. İnsan olduğunuzu, karşınızdakinin de bir insan olduğunu ve bir kimsenin ekmeğiyle oynayanın iflah olmayacağını iyi biliniz." diye konuştu.

Basın toplantısında, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, Altınova İlçe Başkanı Metin Bülbül ve İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ile partililer hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

AK Parti Yalova Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

500

Yorumlar (2)

IBRAHIM KARA:

Park bahçede çalışmanın ne sakıncası varmış.. Masa başı çalışanlar demekki memur kadrosunda değil.. Sizin zamanınızda bunlar işe alınarak masa başı iş verilmiş. Yani kadroları park bahçede veya temizlik işlerinde şimdi gerçek işlerine vermiş yeni başkan...

4
0
yanıtYanıtla
serkan gültekin:

Umut beyin yigeni ciflikkoy belediyesinde calismiyormu çay ocaginda 15 kişi calisiyor ve bunun arkasındaki dirucakmis eski belediye başkanın gelini de satın almada calisiyormus daha bir sürü herkez8n bildiği şeyler bunlar gördüğü şeyler devlet kurumlari babanızın cifligi değil

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title