Haberler

Phasmophobia, Noel güncellemesinde alıyor

Güncelleme:

Bağımsız oyun stüdyosu tarafından geliştirilen araştırmacı korku oyunu olan Phasmophobia'ya Noel güncellemesi geliyor.

Kinetic Games, Phasmophobia'nın Noel güncellemesinde gelen yeni öğelerden birkaçını yayınladı. Oyunun Trello panosuna göz atarak, başlangıçta bu ayın başlarında oluşturulan Noel güncellemesi için bir giriş var.

Çağırma çemberi ve voodoo bebeğinin ekleneceği güncellemede hayalet avı maceralarınızda tam olarak nasıl oynanacağı hakkında henüz bir bilgi yok, ancak çağırma çemberinin hayaleti nereye atarsanız atın ortaya çıkarmanıza izin verme olasılığı yüksek olacak. Güncelleme ile birlikte iki lanetli eşya daha gelecek.

Noel güncellemesinin çıkış tarihi şu anlık paylaşılmadı, ancak önümüzdeki haftalarda çıkması beklenmektedir. Kinetic Games, 2021 boyunca bazı tutarlı güncellemelerle Phasmophobia'ya giyinmek için oldukça iyi bir iş çıkardı.

Phasmophobia, 4 oyunculu çevrimiçi kooperatif psikolojik korku oyunudur. Paranormal aktivite artıyor ve elinizden geldiğince çok kanıt toplamak için tüm hayalet avlama ekipmanlarını kullanmak size ve ekibinize kalmış.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title