Haberler

Minecraft 1.18 Caves & Cliffs güncellemesi önümüzdeki hafta çıkış yapacak

Güncelleme:

Mojang, 1.18 sürümünün 30 Kasım'da geleceğini duyurdu. Peki bizleri yeni sürümle beraber neler bekliyor? Detaylar haberimizde…

Minecraft'ın bir sonraki büyük güncellemesinin çıkış tarihi açıklandı. Mojang, Caves & Cliffs part 2 olarak bilinen Minecraft 1.18 güncellemesinin 30 Kasım'da yayınlanacağını duyurdu. Caves & Cliffs'in ikinci yarısı yıl sonundan önce bekleniyordu.

Minecraft 1.18'de yeni damlataş mağaraları ve yemyeşil mağaralar, karlı yamaçlar ve dağ çayırları da olmak üzere dağların birkaç yeni alt tipiyle birlikte biyomlar listeye ekleniyor.

Eklenen biyomların yanı sıra, dünyaların kendileri 1.18'de çok daha görkemli olacak. Özellikle mağara sistemleri çok daha genişleyecek. Bazılarında su seviyeleri, şelaleler ve daha fazlası ile daha önce gördüğünüzden daha büyük dev mağaralar yer alacak. Dağların da zirveleri daha yüksek olacak.

Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS, Android, Windows 10ve Windows 11'de Minecraft: Bedrock Edition ve Windows, macOS ve Linux'ta Java Edition'da mevcut olacak.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title