Haberler

Forza Horizon 5'e 24 adet yeni araç gelecek

Güncelleme:

Forza Horizon 5'e gelecek yeni sezon ile beraber oyunun araç galerisine 24 adet yeni araç daha eklenecek.

Forza Horizon 5 geliştiricisi Playground Games, önümüzdeki iki sezon boyunca oyuna yeni katılan araçların tam listesini açıkladı. İkinci sezon bu hafta 9 Aralık tarihinde başlıyor ve dört hafta sürecek, bu süre zarfında İlkbahar, Yaz, Sonbahar ve Kış sezonları oyunun kendisinde gerçekleşecek.

YENİ SEZONDA 24 YENİ ARAÇ EKLENİYOR

Bu dört haftalık sezon boyunca oyuna eklenen araçların arasında Lamborghini Espada S3, Ferrari Monza SP2, Maserati 8CTF, Peel P50 ve daha fazlası oyuna 9 Aralık'ta eklenecek. Bu sezon sona erdikten sonra, sezon 3 Forza Horizon 5 boyunca başlayacak, ancak Playground Games bu sezonun aynı dört haftalık düzeni izleyip izlemeyeceğini onaylamadı.

Sezon 3 için Forza Horizon 5'e katılan araçlar çok daha çeşitlidir. Audi TT RS, Toyota Hilux Arctic Trucks AT38, Jaguar XJ13 ve Donkervoort D8 GTO, Ford Mustang Mach 1, Ferrari FXX-K Evo gibi isimler yer alıyor.

Xbox, Playground'un yeni yarış oyununun lansmandan iki haftadan kısa bir süre sonra 10 milyon oyuncuyu geçtiğinive şimdiye kadarki en büyük Xbox oyunu lansmanı olduğunu iddia etti. Bu muhtemelen Xbox Game Pass abonelik hizmeti aracılığıyla piyasaya sürülmesiyle desteklendi, ancak yine de Forza Horizon 5 için şaşırtıcı bir başarı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title