Haberler

Devler Ligi'nde forma giyemeyecek! Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun durumunu açıkladı

Güncelleme:

Inter, son maçta sakatlanan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Real Sociedad maçında forma giyemeyeceğini duyurdu. Sezona formda başlayan ve Inter formasıyla 4 resmi maça çıkan Hakan Çalhanoğlu, bu karşılaşmalarda 2 gol atma başarısı göstermişti.

İtalyan devi Inter, Milan ile oynanan maçta sakatlanan Hakan Çalhanoğlu'nun, Şampiyonlar Ligi'nde Real Sociedad karşısında forma giyemeyeceğini açıkladı.

DEVLER LİGİ'NDE FORMA GİYEMEYECEK

Milan maçında 1 gol atan ve oyundan çıkan Hakan Çalhanoğlu için açıklama yapan kulüp, yıldız futbolcunun yaşadığı sakatlık sebebiyle Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Real Sociedad maçında forma giyemeyeceğini duyurdu.

SEZONA FIRTINA GİBİ BAŞLAMIŞTI

Bu sezona çok formda giren ve Inter formasıyla 4 resmi maça çıkan Hakan Çalhanoğlu bu karşılaşmalarda 2 gollük katkı sağladı.

Kaynak: Haberler.com / Futbol

Hakan Çalhanoğlu Real Sociedad Futbol Spor Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title