Haberler

Firar eden kraliyet atları yüzünden ortalık kan gölüne döndü #128558

Güncelleme:

Sabah egzersizi sırasında sırtlarındaki askerleri yere fırlatıp kaçan birkaç at, İngiltere'nin başkenti Londra'da büyük paniğe yol açtı. Ordu ve polisin ortak operasyonu sonucu kaçak atların yakalandığı olayda 5 kişi yaralandı.

Kraliyet Süvari Alayına ait atlar sabah saat 08:40 civarında, günlük egzersizleri için çıktıkları Hyde Park Kışlası'ndan ayrılırken binicilerini fırlatarak kaçtı. Kaçan hayvanlar caddelerdeki araçlara çapınca ürkerek tamamen kontrolden çıktılar.

KANA BULANMIŞ HALDE SOKAKTA KOŞTULAR

Londra sakinleri caddede başıboş koşturan ve biri kana bulanmış atları gördüklerinde büyük paniğe kapıldı. Sosyal medyaya düşen görüntülerde atlardan birinin bir otobüse çarpıp camını kırdığı diğerinin de siyah bir taksiye çarptığı görülüyor. Görgü tanıklarından biri atların sırtındaki askerlerden birinin çığlıklar içinde yere düştüğünü ve çevredekiler tarafından acil servise kaldırıldığını anlattı. 48 yaşındaki inşaat işçisi Bashir Aden, The Telegraph'a yaptığı açıklamada "Adam sert bir şekilde yere çarptı, acı içinde çığlık atıyordu. Park edilmiş arabanın her yerinde kan görebiliyordunuz." dedi.

LONDRA POLİSİ ALARMA GEÇTİ

Londra polisi kaçan atlar için alarma geçti ve bölgedeki iki yolu trafiğe kapattı. Olay yerine ambulanslar ve acil müdahale ekipleri gönderildi. Resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, " Londra'nın merkezinde başıboş dolaşan atların farkındayız. Meslektaşlarımız durumu kontrol altına almak için çalışıyor" ifadeleri yer aldı.

5 KİŞİ YARALANDI

Öğle saatlerinde gelen resmi açıklamada, ordu ve polisin ortak operasyonu kaçak atların yakalandığı ve olayda 5 kişinin yaralandığı duyuruldu. Yakalanan 5 atın veterinere götürüldüğü ve durumunun iyi olduğu açıklanırken yaralanan kişilerle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

İşte Londra'dan gelen görüntüler;

Firar eden kraliyet atları yüzünden ortalık kan gölüne döndü

Firar eden kraliyet atları yüzünden ortalık kan gölüne döndü

Firar eden kraliyet atları yüzünden ortalık kan gölüne döndü

Firar eden kraliyet atları yüzünden ortalık kan gölüne döndü

Firar eden kraliyet atları yüzünden ortalık kan gölüne döndü

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Kraliyet Sarayı Londra Ordu 3.Sayfa Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (28)

al alabilirsin:

bir at zamaninda birilerini ustunden atmisti. boyle atlara ihtiyac var.

154
76
yanıtYanıtla
muhammet demirkapı:

Soda iç kardeş, iyi gelir.

yanıt19
yanıt15
Tuncay:

net konus bakiyim :))

yanıt6
yanıt4
ARSLANOĞLU Hakan:

İngiltere Kraliyet ailesinin atları, aileye saygıdan dolayı kafaları yere doğru eğik durumda eğitiliyorlar. Hiç bir at kafası yukarıda yola bakarak gidemez.

18
49
yanıtYanıtla
Halit Çelebi:

yoo baya kafaları yukarda gidiyorlar:)

yanıt92
yanıt7
Murat Celik:

FIRAT KY DA TUR ATTTTT BÜYÜK ADADA

15
39
yanıtYanıtla
Fakır:

murat aynısını senin adın içinde geçerli başkan :))) murat ky da tur at

yanıt22
yanıt13
ARSLANOĞLU Hakan:

İngiltere kraliyet ailesinde görevli at bakıcıları bile Atlara işkence yapıyorlar. Atların başlarını zorla yere eğerek eğitiyorlar. nedeni; Kraliyet ailesinden At biriyle karşılaştığında saygıdan dolayı kafası yere doğru eğik olmak zorunda.

35
6
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Peki bizim polislerin, suçlu da olabilir suçsuz da, hatta mağdur bile olabilir, bir şüpheliyi götürürken başlarını eğmelerini doğru buluyor musun? Ben hiç hoş bulmuyorum ve tek kelimeyle ifade ediyorum: rezalet.

yanıt9
yanıt53
Fondaşsavar:

Hek Tor, POlis nezaretinde giden biri suçlu veya suçsuz. Suçluysa ezilmesi demektir Suçsuzsa teşhir olmuyor demektir. Suçsuz adamı hakime savcıya götürüken polis arasında gitmesi yüzü görünmesi de suçlu imajı olur görünmemesi onu korur

yanıt2
yanıt1
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title