Haberler

Üniversiteli motokuryenin öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu: Sonunda bir garibanın canı yandı

Güncelleme:

Balıkesir'de öldürülen motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesinde adı geçen kadın olayla ilgili ilk kez konuştu. Cinayeti işleyen E.Ö.'nün babası Orhan Özdemir'in sürekli olarak kendisini ve çevresini rahatsız ettiğini, evini kurşunladığını söyleyen kadın "Sonunda bir garibanın canı yandı." dedi.

Balıkesir'de E.Ö. (17) tarafından öldürülen motokurye Ata Emre Akman'ın (20) öldürülmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. E.Ö'nün ifadesinde "Babamın imam nikahlı eşi Sultan Dönmez'i nereden tanıdığını sordum. Beni tersledi. Bunun üzerine bıçakladım." dediği Dönmez, olayla ilgili ilk kez konuştu.

"TEHDİT ETMEYE DEVAM EDİYORDU"

Balıkesir'de E.Ö.'nün, 20'si ölümcül 25 bıçak darbesiyle öldürdüğü motokurye Ata Emre Akman'ın (20) sipariş götürdüğü apartmanda yaşadığı ortaya çıkan ve bugün tutuklanan E.Ö.'nün babası Orhan Özdemir'in önceden dini nikahla birlikte yaşadığı Sultan Durmaz, Orhan Özdemir'den 12 yaşında oğlu olduğunu belirten Durmaz, Özdemir'den uyuşturucu kullandığı ve kendisini aldattığı gerekçesiyle 12 yıl önce ayrıldığını söyledi.

Üniversiteli motokuryenin öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu: Sonunda bir garibanın canı yandı

"12 SENEDİR BU AİLEYLE MÜCADELE EDİYORUM"

Özdemir ailesinin 12 yıldır kendisini ve çevresini sürekli rahatsız ettiğini anlatan Durmaz, "4 çocuk annesiyim. İlk eşimden 2 kızım, Orhan'dan 1 oğlum var. Orhan Özdemir'i ben terk ettim. Orhan'ın yaptığı ahlaksızlığa göz yummadım, boyun eğmedim. Orhan'ın tek istediği, çevremdeki insanlara rahatsızlık, huzursuzluk ve korku vermekti. 10 yıl sonra bir evlilik daha yaptım ve şu anda 11 aylık bir oğlum daha var. 12 senedir bu aileyle mücadele ediyorum. Bu kişi, 2016 yılında evimi kurşunladı. Daha sonra annemin, babamın evini kurşunladı. Çevremdeki insanlara saldırdı. Şikayetçi oldum ama her seferinde kovuşturmaya yer olmadığı bildirildi. Annem ve babam bu olaylar yüzünden memlekete döndü ama ben evlatlarımın yüzünden hayat mücadeleme devam ettim. 11 aylık bir bebeğim var, kapıdan çıkan ben de olabilirdim" dedi.

Üniversiteli motokuryenin öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu: Sonunda bir garibanın canı yandı

"ORHAN'IN BABASI TARAFINDAN 6 YERİMDEN BIÇAKLANDIM"

E.Ö.'nün 18 yaşında olduğunu ve babasının nüfusa geç yazdırdığını söyleyen Durmaz, "E.Ö., Orhan'ın ilk eşinden çocuğu. Hiçbir şekilde kan bağım yok. Orhan, evimi kurşunladıktan sonra cezaevine girdi. Kendi korktuğu için daha önce de oğlunu ve babasını evime, iş yerime gönderdi. Oğlu evime taşlı saldırıda bulundu. Orhan'ın babası tarafından 2016 yılında 6 yerimden bıçaklandım. Bu olaydan sonra devlet oğlumu koruyucu aileye teslim etti. Orhan beni tehdit etmeye devam ediyordu en sonunda bir garibanın canı yandı" ifadelerini kullandı.

"ATA'YI YERDE GÖRDÜM"

Olay günü evde olduğunu ve Akman'ın üst katta oturan komşusuna pizza siparişi getirdiğini ifade eden Durmaz, "Cep telefonundan oyun oynuyordum. Gürültüyü duyunca dışarıya fırladım. Dışarıda bağrışmalar vardı. Ata'yı yerde gördüm, nefesini kontrol ettim. Hatta ben de şoktaydım. Ata için anlatamayacağım kadar çok üzgünüm. Bir anne olarak gerçekten çok üzüldüm. Ölen biz de olabilirdik.

Üniversiteli motokuryenin öldürülmesinde adı geçen kadın konuştu: Sonunda bir garibanın canı yandı

"YAŞANANLARDA SUÇUM GÜNAHIM YOK"

Bu yaşananlarda suçum, günahım yok ama özür dilemem gerekiyorsa özür de dilerim. İnsanların bazıları bizi suçlamış ancak bir suçumuz yok. Ben de bir anneyim. Ata'nın ailesine başsağlığı diliyorum. Emin olun onun anne olarak içi yandığı kadar benim de içim yandı. Ben de günlerdir uykusuzum, yorgunum. Ata'nın annesine, babasına başsağlığı, güç kuvvet diliyorum. Bir anne olarak yapabileceğim bir şey varsa bana da ulaşmak istiyorlarsa her zaman ulaşabilirler" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Orhan Özdemir Balıkesir Hukuk 3.Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (7)

Özcan Özcan:

SARAYDA HAYATINI BELEŞE YAŞAYAN SOSYETEYE SORSAN ÜLKE GÜLLÜK GÜLİSTANLIK.

79
38
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Baba ile ,oğlu doğuştan suçlu anlaşılan. Söylenenleri yapan buysa başka neler yapmaz. Psikolojik kontrol altına alınmalılar....

72
0
yanıtYanıtla
esra ceylan:

Bir kaç yıl sonra serbest ve kaldığı yerden devam.

69
2
yanıtYanıtla
Bozkurt:

Toplumum yüzde 70 adaletten şikayetçi hepsinin istediği kısas ama gel gör aslan görmüş yaban eşeği gibi islamdan kaçıyorlar

63
6
yanıtYanıtla
Emre Erdogan:

Bir avukat bana arabanda silah bulunurdur demişti.. Dedim ben kavga etmem, silah ile işim olmaz dedim. O da sen etmesende sebebi olmadan bile öldürülebilirsin dedi.. Diyelim aldım adam vurdum hapislerde sürünürüm dedim. Onun cevabı bu ülkede en zor şey hapse girmek, yeter ki siyaset yapma dedi.. adam ne kadar haklıymış

36
3
yanıtYanıtla
Köfteci Jardel:

Silah olsa ne olacak? Elinde silahla mı dolaşacaksın mermi ağızda? Şu olayda silah neye yarar mesela? Herif 1 dakikada 35 yerinden bıçaklamış motokuryeyi. Silahı çıkarana kadar kevgire dönersin. Sorun adalet sisteminde.

yanıt31
yanıt5
Goethegitme:

Ablada gariban,ölende çook üzüldük ve artık basimiza gelecekleri bekliyoruz..

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title