Haberler

Kandıra'da tüp yüklü kamyonun çarptığı kazada 5 kişi yaralandı

Güncelleme:

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde tüp yüklü kamyonun kontrolden çıkarak hafif ticari araca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Kazada her iki araç da şarampole devrilirken, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde tüp yüklü kamyonun kontrolden çıkarak hafif ticari araca çarpması neticesinde meydana gelen kazada 1'i ağır 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, F.K. idaresindeki 34 UT 6305 plakalı Iveco marka tüp yüklü kamyon, Kandıra-Kefken Yolu Şehit Mustafa Koç Caddesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkarak, 34 BPH 25 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araçta şarampole devrilirken, kamyon sürücüsü F.K. ile hafif ticari araçta bulunan 5 kişi yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri ise patlama ve yangın çıkma ihtimaline karşı tüplere köpükle müdahale etti. Yaralılardan F.K.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Kaza ile ilgili tahkikat başlatıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocaeli Kandıra İtfaiye Acil Durum 3.Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

title