Haberler

Şanlıurfa'da yapay gölette hayatını kaybeden amca ve yeğeninin boğulma anı güvenlik kamerasına yansıdı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yapay gölete düşen 15 yaşındaki Polat Baran ve kendini kurtarmaya çalışan amcası boğularak hayatını kaybetti. Amca ve yeğenin boğulma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde yapay göltte düşen 15 yaşındaki Polat Baran ve kendini kurtarmaya çalışan amcası boğularak hayatını kaybetti. Boğulma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Şanlıurfa'da yapay gölette hayatını kaybeden amca ve yeğenin boğulma anı güvenlik kamerasına yansıdıPolat Baran

YEĞEN VE AMCA GÖLETTE KAYBOLDU

Edinilen bilgiye göre olay, Büyük Topça Mahallesi civarındaki Sulutepe Göletinde meydana geldi. Yapay gölet suyu ile tarla sulaması yapan 15 yaşındaki Polat Baran, su borusunu gölette koymaya çalıştığı sırada dengesini kaybederek gölette düştü. Yeğeninin düştüğünü gören 24 yaşındaki amca İdris Baran da gölette girdi. Bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan amca ve yeğen gözden kayboldu.

Şanlıurfa'da yapay gölette hayatını kaybeden amca ve yeğenin boğulma anı güvenlik kamerasına yansıdıİdris Baran

İKİSİ DE HAYATINI KAYBETTİ

Durumu fark eden çevredekiler, amca ve yeğenini sudan çıkararak özel araçlarıyla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırdı. Amca ve yeğen buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerindeki incelemenin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cenazeler otopsi sonrası defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Yaşanan boğulma anı ise tarladaki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Polat Boran'ın suda çırpınmaya başladığı, peşinden giden İdris Baran'ın da bir süre sonra gözden kaybolduğu görüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Viranşehir Şanlıurfa Güvenlik Kaza 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

sinan çayırcı:

Allah Teala rahmet ile merhametiyle muamele etsin. Amin . ??

95
1
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Yüzme bilmeyen, sudan uzak dursun Mazallah.

80
2
yanıtYanıtla
Aziz Dağ:

RABBİM Rahmet eylesin mekanları cennet olsun Ailesine sabır versin

41
0
yanıtYanıtla
Uzman:

Suda boğulanlar şehit sayılıyor diye biliyorum yanlışsam düzeltin

23
6
yanıtYanıtla
Ejderha Dövmeli Herif:

öbür taraf varda şehitlik kalsın.

yanıt1
yanıt0
Marko Apostolidis:

tedbir elden bırakılmamalı bir şey olmaz düşüncesinden vaz geçilmeli.... bu arada fren yağlarını artık bir değiştirinki yine fren patladı olmasın (fren patlamaz eski fren yağında su oranı artınca kızan su buhar olur fakat buhar uçup gidemez, kapalı sistem. frene basılınca buhar sıkışır ama frene tesiri olmaz)

14
5
yanıtYanıtla
CENGİZ HAN:

Her zaman; yol ve hava koşullarına bağlı olarak, durabileceğin hızda sür. Kavşağa yaklaşırken yavaşla. Okullarda (üniversiteler dahil) , her yıl 1 saat mantık dersi konulmalı. Geçemeyen, o yılı tekrar okumalı.

yanıt5
yanıt4
Yargı Dağıtır:

Yapay göletten su mu çalıyorlar anlamadım?

0
9
yanıtYanıtla
Kartal:

cekerken çamaşır makinasımı kullandınız, neyle çektiniz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title