Haberler

Kayseri'de şüpheli çanta fünye ile patlatıldı, arabada kalan çocuğu annesini son anda aldı

Güncelleme:

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde orduevi yakınlarında bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çanta boş çıkarken, bu sırada olayı fark eden bir kadın polis şeridinin içerisindeki arabanın içerisinde uyuyan çocuğunu alarak uzaklaştı.

Gözünü açtı, olayın ortasında kaldı

Kayseri'de şüpheli çanta fünye ile patlatıldı, arabada kalan çocuğu annesini son anda aldı

KAYSERİ - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde orduevi yakınlarında bırakılan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çanta boş çıkarken, bu sırada olayı fark eden bir kadın polis şeridinin içerisindeki arabanın içerisinde uyuyan çocuğunu alarak uzaklaştı.

İlçeye bağlı Sahabiye Mahallesi Ahmet Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Ordu Evi'nın yanındaki otoparkta çanta gören vatandaşlar durumu haber verdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler caddeyi trafiğe kapatırken, yolda güvenlik önlemi alarak meraklı vatandaşları uzaklaştırmaya çalıştı.

Kalabalığı gördü, çocuğu aklına geldi

Bu sırada kalabalığı görerek polislerin yanına gelen bir kadın, polis şeridinin içerisinde kalan araçlarında çocuğunun uyuduğunu söyleyerek polis ekiplerinden yardım istedi. Ekiplerle beraber araca giden kadın, arka koltukta uyuyan çocuğunu alarak uzaklaştı. Uykusundan uyanan ve ne olduğunu anlayamayan çocuğun şaşırması da kameraya yansıdı.

Çanta fünye ila patlatıldı

Özel elbise giyerek çantanın yanına giden bomba imha uzmanı, fünye yerleştirdi. Çanta kontrollü bir şekilde patlatılırken, boş çıktı. Cadde yeniden trafiğe açılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kocasinan Kayseri Ordu 3.Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title