Haberler

Kars'ta Tefecilik Operasyonu: 4 Kişi Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Kars'ta düzenlenen operasyonda tefecilik yapan 4 kişi gözaltına alındı. Operasyonda çek, senet ve alacak verecek defteri ele geçirildi.

Kars'ta tefecilere yönelik düzenlenen operasyonda tefecilik yapan 4 kişi gözaltına alınırken, çek, senet ve alacak verecek defteri ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü kent merkezinde yürütülen TCK-241 Tefecilik suçu soruşturması kapsamında 10 ekip, 32 polisin katılımıyla 4 ikamet ve 2 iş yeri olmak üzere toplam 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyonda yapılan aramada, 8 adet toplam 7.466.000 TL. değerinde çek ve senet, 1 adet alacak verecek hesaplarına dair not defteri ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili S.G., E.A., V.T. ve S.K. gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Operasyon Kars Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title