Haberler

Kadıköy'de diş sağlığı merkezinin güvenlik amiri, tartıştığı yardımcısını sopayla döverek öldürdü

Güncelleme:

Kadıköy'de bulunan Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde güvenlik amiri, tartıştığı güvenlik amiri yardımcısını sopayla döverek öldürdü. Güvenlik amiri daha sonra polisi arayarak kendini ihbar ederken, olayın sebebinin vardiya saatleri olduğu ortaya çıktı.

Kadıköy'deki ağız ve diş sağlığı merkezinde güvenlik amiri olarak çalışan bir kişi, yardımcısını sopayla döverek öldürdü.

GÜVENLİK AMİRİ, YARDIMCISINI SOPAYLA DÖVEREK ÖLDÜRDÜ

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde yaşandı. İddiaya göre, hastanede güvenlik amiri olarak görev yapan E.Ç. (43) ile arkadaşı 15 yıllık arkadaşı güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay (47) arasında tartışma çıktı. Tartışma bir anda şiddetlenerek kavgaya dönüşmesi üzerine E.Ç., sopayla Atilla Ay'ı darbetmeye başladı. Aldığı darbelerde yere yığılan Atilla Ay olay yerinde hayatını kaybetti.

Kadıköy'de diş sağlığı merkezinin güvenlik amiri, tartıştığı yardımcısını sopayla döverek öldürdüE.Ç.

CİNAYETİN ARDINDAN POLİSE HABER VERDİ

Şüpheli E.Ç. ise polisi arayarak iş arkadaşını öldürdüğünü söyledi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, hareketsiz şekilde yerde yatan Atilla Ay'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Atilla Ay'ın cenazesi adli tıp kurumuna kaldırılırken, şüpheli ise gözaltına alındı.

Kadıköy'de diş sağlığı merkezinin güvenlik amiri, tartıştığı yardımcısını sopayla döverek öldürdüAtilla Ay

OLAYIN NEDENİ VARDİYA SAATLERİ

Şüpheli E.Ç., emniyetteki ifadesinde, Atilla Ay'ın vardiya saatleriyle ilgili değişiklikler yapmak istediğini ve bu nedenle tartıştıklarını söyledi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelinin, adliyeye sevk edildiği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diş Sağlığı Kadıköy Güvenlik Ölüm Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Zaky:

Allah akil fikir versin diyeceksin ama is isten gecmis.. Bu saatten sonra einstein akli verse ne olacak..

140
0
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

amcada pişmanlık varsa güzel bir şey yaparak allah ile barışmayı deneyebilir, mesela bir çocuğun okul masrafını üstlenmek yada gücünün yettiği başka bir şey.... olaki mahkemede beraat ederse ve bu kararı gülerek sırıtarak kutlarsa zaten insan değilmiş denilir...

10
75
yanıtYanıtla
Engin Küçükşengün:

Şimdi ona güzel Bi vardiya ayarlarlar

49
3
yanıtYanıtla
Kasım Ekşi:

Güneydoğuda Tim komutanlığı yaptım,çok tehlikeli yerlerde gezdim.Çocuklarıma diyorum ki, İstanbul oraların en tehlikeli yerlerinden 20 kat daha tehlikeli.

40
5
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Tim komutanligi derken?en önde yürüyordum desene şuna

yanıt23
yanıt6
habar mabar:

Goethegitme:krallar önde gider

yanıt3
yanıt0
Gh Tgv:

Kim ne derse Desin bu iktidara bu kötü yönetim kimsede akil sagligi birakmadi

6
2
yanıtYanıtla
Teknik Servis:

Haber diye hastane girişini çekip servis etmek zeka,öngörü,doğaçlama ister,bende bunlar olmadığından saçma ve bayağı geldi galiba.

3
0
yanıtYanıtla
Alaattin KALAFATOĞLU:

Hemen GEREĞİ yapılsın.

1
0
yanıtYanıtla
Kemal Akman:

Adamın gözlerine katil olacağı yansımış.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title