Haberler

Isparta'da Kumar Oynanan Derneğe Operasyon: 5 Kişiye Para Cezası

Güncelleme:

Isparta Yayla Mahallesinde faaliyet gösteren bir dernekte kumar oynandığı tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonda 5 kişiye 32 bin 125 TL para cezası uygulandı. Ayrıca 2 kişiye kumar oynamak için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapıldı.

Isparta'da ekiplerce kumar oynandığı tespit edilen derneğe yapılan operasyon sonucunda bir adrese yapılan 5 kişiye 32 bin 125 TL para cezası uygulandı.

Isparta Yayla Mahallesinde faaliyet gösteren bir dernekte kumar oynandığı tespit edilmesinin üzerine emniyet ekipleri harekete geçti. Ekiplerce yapılan kontrolde kumar oynayan 5 şahsa 32 bin 125 TL para cezası uygulandı. 2 şahsa ise kumar oynamak için yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem yapılarak 2 bin 900 TL paraya el konuldu.

Ayrıca Isparta'da faaliyet gösteren 102 işyeri denetlenerek, 3 işyerine mevzuata aykırı faaliyet göstermekten işlem yapıldı.

Ekipler tarafından 1 adrese operasyon yapıldı. 3 şahsa fuhuş yapmak suçundan işlem yapılarak 39 bin 360 TL para cezası uygulandı. Fuhuş yapılan adres 90 gün mühürlenerek kapatıldı. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Operasyon Isparta Güvenlik Ceza Suç Operasyon 3.Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title