Haberler

Hastaneye silahlı baskın yapan şahıs, serbest kalınca "Katliam yapacağım" diyerek geri döndü

Güncelleme:

İzmir'de, kendisiyle ilgilenilmediği gerekçesiyle gündüz saatlerinde pompalı tüfekle Bayraklı Şehir Hastanesi'ni basan ve gözaltına alınıp serbest bırakılan C.Y., daha sonra tekrar hastaneye gelip katliam yapacağını söyledi.

İzmir'deki Bayraklı Şehir Hastanesi'ne daha önce tedavi için gelen ve kendisiyle ilgilenilmediğini iddia ederek pompalı tüfekle hastaneyi basan C.Y., gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Ancak C.Y., saatler sonra hastaneye tekrar gelerek katliam yapacağını söyledi. Hastane doktorunun beyaz kod vermesi üzerine polis ekipleri tarafından tekrar gözaltına alınan C.Y., adliyeye sevk edildi ve tutuklandı.

YAKINLARI İHBAR ETTİ

Olay, saat 21.00 sıralarında Bayraklı Şehir Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, hastanede daha önce tedavi gören C.Y., saat 13.00 sıralarında pompalı tüfekle Bayraklı Şehir Hastanesi'ne geldi. C.Y., durumdan haberdar olan yakınlarının ihbarı üzerine polis ekipleri tarafından hastanenin otoparkında yakalanarak gözaltına alındı. C.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Hastaneye silahlı baskın yapıp serbest bırakılan şüpheli, 'katliam yapacağım' tehdidiyle tutuklandı

"KATLİAM YAPACAĞIM"

C.Y., saat 21.00 sıralarında hastaneye tekrar gelerek, C Blok Kat 9'da katliam yapacağını söyledi. Bu sırada B.G. isimli doktorun beyaz kod vermesi üzerine hastaneye polis ekipleri sevk edildi. C.Y., hastane girişinin önünde polis ekipleri tarafından yakalanarak, tekrar gözaltına alındı.

Hastaneye silahlı baskın yapıp serbest bırakılan şüpheli, 'katliam yapacağım' tehdidiyle tutuklandı

"BENİMLE İLGİLENMEDİLER"

Acil servis girişinin önünde polis ekipleri tarafından gözaltına alınan C.Y.'nin, ilk ifadesinde gırtlak kanseri kontrolü için hastaneye geldiğini, 12 saatte bir aspire edilmesi gerektiğini ve kendisiyle ilgilenilmediğini söylediği öğrenildi. C.Y., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / Eymen Dursun - 3.Sayfa

Şehir Hastanesi İzmir Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir?
500

Yorumlar (9)

Hakan Celik:

tüfek ile yakalnıp tekrar tüfek ile serbest mi bırakılıyor!! eğer iddia doğru ise işlem yapan karakol açığa alınmalıdır.

72
7
yanıtYanıtla
Export 86:

Karakolun açığa alınması değil de bence silahın tutuklanması lazım

yanıt16
yanıt8
Feyyaz c:

Export 86 silahın suçu ne? :)

yanıt9
yanıt1
Mehmet Vatandaş:

pompalı tüfek ile hastaneye gelen adam nasıl serbest bırakılır!!!!!!

62
2
yanıtYanıtla
Emrah Emir:

Serbest bırakma kriterleri neydi acaba bir sağlık çalışanı ölmediği için mi salıverildi?

49
1
yanıtYanıtla
cengiz çetin:

Katliam yapacakmış yapana kadar birşey yapılmaz. Katliam yaptıktan sonra artık bir işlem yapılır heralde. Ülkemizin ceza hukuku değişmesi lazım demekki. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılma işinden vazgeçilmeli. Suçun cezası çekilmeli. Yoksa bu kafadaki insanların sonu gelmez.

40
1
yanıtYanıtla
Serkan GÜNGÖREN:

GÜZEL ÜLKEM DE ADALET ÖLMÜŞ.YAZIKLAR OLSUN.

36
1
yanıtYanıtla
Mucahit Kocyigit:

Madem adalet böyle işleyecek sağlık görevlilerinin silah taşımaları elzemdir sonra adalet denilen şey bi ara uğrar delil melil toplar falan filan.

18
3
yanıtYanıtla
Est Este:

kanser olmuş. ilgilenen yok. normal

2
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title