Haberler

Çorum'da sokak ortasında silahlı çatışma

Güncelleme:

Çorum'da iki grup arasında sokak ortasında bilinmeyen bir nedenle silahlı çatışma çıktı. Çatışma sırasında iş yerleri zarar görürken olay anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Çorum'da iki grup arasında çıkan silahlı çatışma, çevrede bulunanları tedirgin ederken yapılan ihbar sonrası olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Çatışma sırasında bölgedeki iş yerleri ve araçlar zarar görürken sokak ortasındaki çatışmanın kamera görüntüleri de ortaya çıktı.

İŞ YERLERİ VE ARAÇLAR ZARAR GÖRDÜ

Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi üzerinde iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle silahlı çatışma çıktı. Silah seslerini duyulması üzerine yapılan ihbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken kurşunların isabet ettiği iş yerleri ve araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Çorum'da sokak ortasında silahlı çatışma

ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU

Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede olay yerinde çok sayıda boş kovan ele geçirildi. Çatışma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Polis ekipleri silahlı çatışmaya karışan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çorum 3.Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (2)

Murat Celik:

Silah bakkalda mi satiliyor

12
0
yanıtYanıtla
Samet Ates:

yok kasapta

yanıt5
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title