Haberler

Bilecik'te Yardım Etmek İçin Duran Sürücü Başka Bir Motosikletle Çarpıştı

Güncelleme:

Bilecik'te yol kenarında duran bir motosiklete yardım etmek isteyen sürücü, başka bir motosikletle çarpışarak 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Bilecik'te yol kenarında duran bir motosiklete yardım etmek duran sürücü durduğuna pişman oldu. Yardım sonrası yola çıkan sürücü başka bir motosikletle çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza; Bilecik merkez İstasyon Mahallesi Mezbahane Yolu Sokak üzerinde seyir halindeki 34 CBA 389 plakalı motosiklet sürücüsü Anıl Can D., yok kenarında duran başka bir motosiklet sürücüsü görünce yardım etmek için durdu. Ardından YHT yönüne doğru tekrar yola çıkan 34 CBA 389 plakalı motosiklet sürücüsü Anıl Can D., karşı yönden gelen Deniz K. idaresindeki 11 ABY 080 plakalı başka bir motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüleri yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumun iyi olduğu öğrenilirken, polis kazayla ilgili inceleme başlattı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Motosiklet Bilecik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title