Haberler

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

Güncelleme:

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde, metruk bir binanın çevresinde kimlik kontrolü yapan polislere, bir araçtan iki kişi ateş açtı. Polisle çatışan şahıslardan ikisi de etkisiz hale getirilirken, bir şüpheli hastanede öldü. Diğer şüphelinin de ağır yaralı olduğu olaya ilişkin başlatılan çalışmada polisle çatışan şüphelilerin çok sayıda suç kaydı tespit edildi.

İstanbul Arnavutköy'de polis ekipleri metruk bir binanın etrafında kontrol yaptığı sırada araç içinde bulunan 2 şahıs silah çekti. Silahı fark eden polis ekipleriyle şüpheliler arasında çatışma çıkarken çatışmada şüphelilerden 1'i hayatını kaybetti, diğeri ise ağır yaralandı.

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

Olay, Taşoluk Mahallesi Candaner Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis ekipleri Kavakdibi Sokağı üzerinde bulunan metruk binayı uyuşturucu madde kullanımıyla ilgili kontrole gitti. Bina çevresinde çalışma yapan ekipler vatandaştan gelen beyan üzerine yabancı araçlar üzerinde kimlik kontrolü yapmak istedi. Bu sırada sokakta araç içinde bulunan 2 şüpheli polisi görünce silah çekerek kaçmak istedi.

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

POLİSLE ÇATIŞAN ŞÜPHELİLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Polis ekipleriyle şüpheliler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ekipler, şüpheli Hakan Ç. ve Erhan K.'yı etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yaralanan 2 şüpheli hastaneye kaldırıldı. Erhan K. isimli şüphelinin kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

SİCİLLERİ KABARIK ÇIKTI

Bacak ve karın boşluğundan ağır yaralanan Hakan Ç. isimli şahsın ise tedavisinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı. Konuya ilişkin polis ekiplerinin çalışmaları sürerken şüphelilerin çok sayıda çeşitli suçlardan kaydının olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ!

Öte yandan İstanbul Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "18.05.2024 tarihi saat 16.00 sıralarında Arnavutköy ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde meydana olayda; Bölgede uyuşturucu satıcılarına yönelik uygulama yapan emniyet ekiplerimiz, bir araca denetim amacıyla yaklaşmış ancak araçta bulunan E.K. ve H.Ç. isimli şahıslar tarafından ekiplerimize ateş açılmıştır. Emniyet ekiplerinin ateşe karşılık vermesi sonucu söz konusu şahıslar vurulmuştur. Hastaneye sevk edilen şahıslardan E.K. hastanede hayatını kaybetmiştir. H.Ç.'nin ise hastanede tedavisi devam etmektedir.

Şahısların üzerlerinde yapılan aramada satışa hazır halde uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Şahıslarla ilgili yapılan sorgulamasında ise; E.K.'nın Kasten Yaralama, Hırsızlık vb. suçlardan toplam 13, H.Ç.'nin ise toplam 6 suç kaydının olduğu tespit edilmiştir. Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Arnavutköy İstanbul Olaylar Güvenlik Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (21)

AYHAN BAYRAK:

Rabbim polislerimizi askerlerimizi bütün güvenlik birimlerimizi korusun inşallah

472
11
yanıtYanıtla
Recep Koca:

Acıma vur.polise uzanan el kırılır.

388
10
yanıtYanıtla
hakan er:

Polisimin eline sağlık

319
10
yanıtYanıtla
BASRALI HASAN:

Polislerin işi zor Allah yardımcıları olsun. Almanya modeli yapasalar veyahut İtalya biri kontrol ederken öbürü hazır bekliyor.

281
10
yanıtYanıtla
Mengele:

Anlamadigim sey polis niye kimlik kontrolü yapiyor ki zaten savci sucluyu adli kontrol sarti ile serbest birakir bosuna kendinizi yoruyorsunuz polisler

60
84
yanıtYanıtla
Demir Acer:

polisin eline saglik en iyi uygulama, insallah kilcik bir guya savciya denk gelir baslarina is acilmaz

117
8
yanıtYanıtla
Ahmet ALÇINKAYA:

bu devletin en temel direği polis teşkilatıdır hemen hemen her yerde görüyorum düzenli rutin kontrollerini yunuslar gerçekten çok gözü Kara helal olsun diyorum bu kadar mesleğine adapte olmuş ve ülkenin asayişini kontrol altına almak için her türlü fedakarlık içinde bulunuyorlar onlar olmasa biz rahat edemeyiz helal olsun onlara Allah tekerlerine taş değdirmesin Allah onları korusun lütfen bu konuda polis teşkilatımıza ve devletimizin kolluk kuvvetlerine zorluk çıkarmayın onlar görevlerini yapıyorlar iyiyi kötüye ayırıyorlar. onlar olmasa meydan kimlere kalır Allah devletimize zeval vermesin amin

102
6
yanıtYanıtla
turgay özdemir:

Amin

yanıt7
yanıt0
Eren Değerliyurt:

İçimin yağları eridi akşam akşam devreler gereğini yapmış helal olsun yok uyarı atışı falan böylesini direk indireceksin

94
2
yanıtYanıtla
Uyanık:

İşte bu.

53
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title