Haberler

4 yaşındaki Sultan, kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ta 4 yaşındaki Sultan Akgül, amcasının oğlu 14 yaşındaki A.A. tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. A.A., Sultan'ın kendisine taş attığı gerekçesiyle bu vahşeti gerçekleştirdiğini söyledi.

Kahramanmaraş'ta 4 yaşındaki Sultan Akgül (4), amcasının oğlu A.A. (14) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Sorgusunda Sultan'ı kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğü belirtilen A.A., tutuklandı.

CANSIZ BEDENİ SAMANLIKTA BULUNDU

Olay, dün kırsal Elmalar Mahallesi'nde meydana geldi. Ortadan kaybolan kızları Sultan Akgül'e ulaşamayan ailesi, jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine jandarma ekipleri, Sultan için arama çalışması başlattı. Çalışmalar sonunda, evlerinin yanındaki samanlıkta Akgül'ün boğazı kesilmiş cansız bedeni bulundu.

4 yaşındaki Sultan, kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü

AYAKKABISINDAKİ KAN LEKELERİ ELE VERDİ

Ekipler, yaptıkları araştırmada Sultan Akgül'ün amcasını oğlu A.A.'nın ayakkabılarında kan lekeleri tespit etti. Gözaltına alınan A.A., suçunu itiraf ederken, olayda kullanılan bıçak da ele geçirildi. Sorgusunda kuzenini kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğü öğrenilen A.A., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

ARSLANOĞLU Hakan:

Yaşanan olayda bir tek suçlu 14 yaşında cinayeti işleyen çocuk değil. Anne babası da suçlu, televizyonda şiddet içeren dizilerin oynatılmasına izin verenlerde suçlu, Ülkemizde suç oranı gittikçe artıyor. Trafikte yol anlaşmazlığında şiddet, hatta cinayet bile işlenir hale geldi.

414
24
yanıtYanıtla
Yusuf Ceylan:

Tv dizileri ile alakası yok 7 yaşımdan itibaren kurtlar vadisi, deli yürek izleyerek büyüdüm, tek kavgam yok. Karakter ve insanlık meselesi, mağarada da büyüse aynı.

yanıt249
yanıt77
ARSLANOĞLU Hakan:

Yusuf Ceylan, Sen kurtlar vadisinde hep Polat Alemdar'ın Elif' e olan aşkını izlemişsin.

yanıt83
yanıt33
MHSN SRC :

Yusuf kardeşim herkesde aynı tesir olmuyor.Etrafımız da görüyoruz bu dizileri seyredip kendini mafya babası sanan tipler var.Senin demek istediğin kendini bilenler için.

yanıt159
yanıt4
Çınar Saraç:

Akşama kadar haberlerde cinayet haberleri izliyor bu çocuklar ve ondan sonra akşama kadar ellerinde tablet ile öyle oyunlar oynuyorlar ki kaybedince sinir sitrest daha da artıyor , sabahları çizgi film veren kanallar şimdi kadın programları veriyor, akşamları güzel filmler olurdu şimdi ise diziden geçilmiyor yeni neslin bu şekilde daha da kötü yetişmesi için her şeyi yapan birileri var ülke böyle yönetilmez

137
7
yanıtYanıtla
Yusuf Ceylan:

Ben de izledim, 7 yaşımdan beri kurtlar vadisi izledim böcek bile öldürmem bilerek.

yanıt37
yanıt31
Baykal Palandoken:

Öldürülen cana karşı can fakat affedersiniz bu sizin için daha iyidir. ALLAH en doğrusunu bilir.

121
11
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

sonunda denk geldim kuran okuyan birine. yunus suresi 23 diyorki sizden çıkan şiddet size iade edilecektir.

yanıt68
yanıt4
Muhammed Dursun:

Kuran kan davasını tasdikliyor bu şekilde..

yanıt10
yanıt105
Baybars ATABEY61:

Suçlu İnternet ve tv lerdir. Yani olmasa ne eksiğimiz olur, maddi olarak kar bile ederiz, yeni tv çıktı alalım, şu firmanın İnterneti daha hızlı ona geçelim derken hem cebimize zarar hemde çocuklarımız şiddetten ve Türk töresine uymayan yayınlardan kurtulurlar, pornografiden kurtulurlar geleceğimizi inşa edecek evlatlarımız dır, beyinlerini çok sağlam ve temiz kalması gerekiyor yinede anne babalar siz bilirsiniz, çocuklarınızı örnekteki gibi yetiştirmek istiyorsanız buyrun.

63
7
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title