Haberler

Ağrı Valisi Mustafa Koç, Yılbaşı Nedeniyle Görev Yapan Personeli Ziyaret Etti

Güncelleme:

Ağrı Valisi Mustafa Koç, yılbaşı dolayısıyla Çocuk Evleri Sitesi, GAMER, 112 Acil Çağrı Merkezi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İtfaiye Müdürlüğü, polis ve jandarma uygulama noktalarını ziyaret ederek, görev başındaki personel ve vatandaşların yeni yılını kutladı.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, yılbaşı nedeniyle Çocuk Evleri Sitesi, GAMER, 112 Acil Çağrı Merkezi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İtfaiye Müdürlüğü, polis ve jandarma uygulama noktalarını ziyaret ederek, görev başındaki personel ve vatandaşların yeni yılını kutladı.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, yılbaşı dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Koç, Belediye Başkanı Metin Karadoğan ve il protokolü ile birlikte ilk olarak Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocukları ziyaret etti. Çocuklarla bir araya gelen Vali Koç, onlara hediyeler vererek, yeni yıl dileklerini sordu. Çocukların mutluluğuna ortak olan Vali Koç, onların yeni yılını kutladı. Vali Koç ve beraberindekiler, daha sonra GAMER ve 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti. Vatandaşların güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan personelle sohbet eden Vali Koç, yeni yıllarını kutlayarak, başarılar diledi. Vali Koç, il protokolü ile birlikte Eğitim ve Araştırma Hastanesini de ziyaret etti. Vatandaşların yeni yıla huzur ve sağlıklı bir şekilde girmesi için çalışan sağlık personeline teşekkür eden Vali Koç, hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vali Koç, hastane yönetiminden hastaların durumu ve hastane hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Vali Koç, Belediye Başkanı Metin Karadoğan ile birlikte polis ve jandarma uygulama noktalarını da ziyaret etti. Vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için görev ifa eden ve yeni yıla çalışarak girecek olan kolluk görevlilerine kolaylıklar dileyen Vali Koç, onların yeni yılını kutladı. Vali Koç, polis ve jandarma uygulama noktasında trafik denetimlerine katılarak, vatandaşların yeni yılını kutlayıp, hayırlı yolculuklar diledi.

Vali Koç, Belediye Başkanı Metin Karadoğan ve il protokolü ile birlikte son olarak İtfaiye Müdürlüğünde görevli personeli ziyaret etti. Vali Koç, görev başındaki personelin yeni yılını kutlayarak, görevlerinde kolaylıklar diledi. Vali Koç, itfaiye erlerinden yangın önleme ve müdahale konusunda bilgi aldı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi 112 Acil Çağrı Mustafa Koç Mustafa Koç Jandarma Yılbaşı İtfaiye Çocuk Ağrı Güvenlik Valilik Yerel Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title