Haberler

    Kia EV9 sahipleri için NBA iç mekan teması

    Güncelleme:

    Playofflar başlamadan önce Kia, EV9 sahiplerine araçlarının iç mekanlarını sevdikleri NBA takımlarının renkleri ve logolarıyla kişiselleştirebilecekleri yeni bir tema sunuyor. Kia EV9'unuzun ekranını özel renkler ve logolarla kişiselleştirebilir, benzersiz seslerle karşılayıp uğurlama özelliğinden de faydalanabilirsiniz.

    Playofflar başlamadan hemen önce, Kia, EV9 sahiplerine araçlarının iç mekanlarını sevdikleri NBA takımlarının renkleri ve logolarıyla kişiselleştirebilecekleri yeni bir tema sunuyor. İster Golden State Warriors, ister LA Lakers fanı olun, Kia EV9'unuzun ekranını özel renkler ve logolarla kişiselleştirebiliyorsunuz. Ayrıca, benzersiz seslerle karşılayıp uğurlama özelliği de mevcut. İşte özellikleri ve fiyatı…

    Kia EV9 sahipleri için NBA iç mekan teması

    Kia'nın 12.3 inçlik enstrüman paneli, NBA'in 30 takımının renklerini ve logolarını gösterebiliyor. Örneğin, bir Golden State Warriors hayranıysanız, aracınızın ekranı ikonik mavi ve altın renklerle süslenecek.

    Belki de bir Lebron hayranısınızdır ve LA Lakers'ın mor, altın ve siyah renklerini tercih edebiliyorsunuz. New York Knicks hayranları ise takımın ünlü mavi, turuncu ve beyaz renklerini araçlarında sergileyebilecek.

    Kia EV9 tanıtıldı! İşte fiyatı ve özellikleri

    Steven Center, Kia America COO'su ve EVP'si, "Bu sadece başlangıç," diyor. Ayrıca otomobil üreticisi, önümüzdeki süreçte özel NBA temaları dışında yeni özellikler ve kişiselleştirilmiş seçenekler sunma çalışmaları olduğunu belirtiyor.

    Kia, bu özel NBA iç mekan temalarını Nisan ayı başlarında ve playoffların başlamasından hemen önce güncellemelerle sunmaya başladı. Kia EV9 NBA teması, Kia'nın Connected Store'unun Dijital Özellikler ve Hizmetler bölümünden takım başına 39,99 dolara satın alınabiliyor.

    Tema, Kia Access Uygulaması veya Kia Sahibi Portalı üzerinden aktifleştirilebilecek. Türkiye'de 4 milyon 50 bin TL fiyat etiketiyle satışta olan Kia EV9, şu anda Kore'den sevk ediliyor ve üretimi önümüzdeki ay ABD'ye de taşımayı planlıyor.

    Kia EV9 ile ilgili daha detaylı bilgiye Kia'nın Türkiye'deki resmi websitesinden ulaşabilirsiniz. Peki siz Kia'nın NBA tema hamlesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

    Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

    NBA Kia Otomobil Teknoloji Güncel Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

    Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

    Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

    Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

    Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

    Bakmadan Geçme

    Yusuf Yazıcı hangi takımda oynuyor? Yusuf Yazıcı hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Semih Kılıçsoy hangi takımda oynuyor? Semih Kılıçsoy hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Cenk Tosun hangi takımda oynuyor? Cenk Tosun hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Bertuğ Yıldırım hangi takımda oynuyor? Bertuğ Yıldırım hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Arda Güler hangi takımda oynuyor? Arda Güler hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Barış Alper Yılmaz hangi takımda oynuyor? Barış Alper Yılmaz hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Kerem Aktürkoğlu hangi takımda oynuyor? Kerem Aktürkoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Kenan Yıldız hangi takımda oynuyor? Kenan Yıldız hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Yunus Akgün hangi takımda oynuyor? Yunus Akgün hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? İrfan Can Kahveci hangi takımda oynuyor? İrfan Can Kahveci hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Salih Özcan hangi takımda oynuyor? Salih Özcan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Orkun Kökçü hangi takımda oynuyor? Orkun Kökçü hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Okay Yokuşlu hangi takımda oynuyor? Okay Yokuşlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Kaan Ayhan hangi takımda oynuyor? Kaan Ayhan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? İsmail Yüksek hangi takımda oynuyor? İsmail Yüksek hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024?
    Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

    Şanlıurfa'daki kuduz köpekleri Ankara'ya getiren Buket Özgünlü Boyacı tutuklandı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title