Haberler

Yunan basını, Pelkas'ın bir sonraki satışından PAOK'a pay verileceğini yazdı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin sezon başında PAOK'tan kadrosuna kattığı ve geldiği günden bu yana gösterdiği performansla lige damgasını vuran Pelkas'la ilgili dikkat çeken bir iddia geldi. Yunan medyasında yer alan habere göre, sarı-lacivertliler Pelkas'ı başka bir takıma satması durumunda PAOK'a yüzde 20 pay ödeyecek.

Fenerbahçe'ye geldiğinden bu yana gösterdiği performans ve yaptığı katkıyla sezona damgasını vuran Dimitrios Pelkas'la ilgili ülkesi Yunanistan'da çok dikkat çeken bir haber yapıldı.

HARİKA PERFORMANS

Ligin başından bu yana 20 maça çıkan Yunan yıldız 5 gol ve 7 asistlik performansıyla takımın yıldızı konumuna geldi. Bu performans sonrası da Pelkas'la ilgili özellikle Yunanistan basınında transfer haberleri gündeme gelmeye başladı.

PAOK YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Yunan medyasında yer alan haberlere göre yıldız oyuncunun eski takımı PAOK, futbolcunun performansını yakından takip ediyor. Bu takibin nedeni ise Fenerbahçe'yle PAOK arasında yapılan sözleşmenin içinde yer alan bir madde.

Yunan basını, Pelkas'ın bir sonraki satışından PAOK'a pay verileceğini yazdı

PAOK'A YÜZDE 20 PAY İDDİASI

Yunan basınına göre, sezon başında 1.6 milyon euroya Fenerbahçe'ye transfer olan Pelkas'ın kontratında bir sonraki satışından PAOK'a verilecek yüzde 20 pay maddesinin bulunduğu iddia ediliyor.

KAPIYI 20 MİLYON EURODAN AÇACAKLAR

Fenerbahçe'de yıldızı iyice parlayan Pelkas'ın Avrupa'ya olası bir transferinden pay alacak PAOK, sarı-lacivertli yıldızdan gelecek ücreti şimdiden düşünmeye başladı. Yine Yunan medyasından Sportime'ın iddiasına göre 27 yaşındaki yıldız oyuncu için Fenerbahçe'nin 20 milyon eurodan kapıyı açtığı iddia edildi.

FENERBAHÇE'DEN PELKAS PAYLAŞIMI

Konyaspor maçında Skubic ile çarpışan Pelkas, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Fenerbahçe akşam saatlerinde yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Yunan futbolcunun durumunun iyi olduğunu ve iki gün dinlendikten sonra takımla çalışmalara başlayacağını duyurdu.

Yunan basını, Pelkas'ın bir sonraki satışından PAOK'a pay verileceğini yazdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Paok Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (6)

metin:

demeki paylar 3 bülünecek bir düdüklü fenevliler 2 çiftlikteki fenevliler 3 yünan kardeşleri

3
9
yanıtYanıtla
Kenan:

Dedi Fransız çocuğu

yanıt6
yanıt0
Burak:

Pelkas Harika Performans 5 glo 7 asist 10 milyon yüro oluyor , Larin 13 Gol 5 asist ama kim verir Larin''e 10 milyon yüro yavvv oluyor. Gerçekten algı çok önemli bir şey .

5
5
yanıtYanıtla
Futbolobjektif:

Larin''de iyi futbolcu ama pelkasın tarzı stoch ve alex arasında. ilginç olan ise pelkas henüz çok genç ve yeteneği artıyor. yani önü açık. büyük futbolcular listesine adını yazdırma potansiyeli var. ama larin daha ne kadar yürür, yaşı kaç buna da bağlı biraz. bu istatistiklerden sonra değerlendirme yapılmalı

yanıt2
yanıt0
dimitrios:

sen adamın kralısın Yunan çocugu. Sen , szalai , osayi-samuel bu seneki en iyi transferlerimizsiniz. . . Kazandığın para sonuna kadar helal olsun. .

4
3
yanıtYanıtla
Mert Ören:

Başkaları ne der bilemem ama bu sene Süper Ligin en iyi oyuncusu. Pelkas müthiş bir futbolcu.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title