Haberler

Ortalık fena karışmış! İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal, Galatasaraylı yöneticiyi darp etti

Güncelleme:

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi sonrası tansiyon yükseldi. Fenerbahçe'nin 1-0'lık galibiyetinin ardından sahada bayrak açması ve Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran'ın bu duruma müdahale etmek istemesi üzerine gerginlik çıktı. İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın Çelikkıran'a yumruklu saldırıda bulunduğu görüldü. O anlar kısa sürede viral oldu.

Galatasaray- Fenerbahçe derbisi sonrası gerilim tavan yaptı, yumruklar havada uçuştu. 1-0'lık galibiyeti kutlamak isteyen Fenerbahçeliler sahanın ortasında bayrak açarken, söz konusu kutlamaya müdahale etmek isteyen Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran yumruklu saldırıya uğradı.

ALİ KOÇ RAMS PARK'A GELDİ

Maçın bitmesiyle birlikte Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, beraberindeki bir grupla RAMS Park'a gitti. Futbolcularla birlikte yeniden sahaya girdi.

STADYUMDA SON SES MÜZİK AÇILDI

RAMS Park Stadı yönetimi, henüz tribünleri terk etmeyen Fenerbahçeli taraftarların tezahüratlar üzerine boş stadyumda müzik sesini açtı.

STAT SORUMLUSUNA YUMRUKLU SALDIRI

Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaray sahasının ortasında bayrak açtı ve kutlama yaptı. Sarı-kırmızılı takımın Stat Müdürü Ali Çelikkıran, açılan bayrağı almak için hamle yaptı. Görüntülerde Çelikkıran'a yumruk atanlardan birinin İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal olduğu görülürken; Hulusi Belgü de Çelikkıran'ın saçını çekti.

STAT SORUMLUSUNA YUMRUKLU SALDIRI

Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaray sahasının ortasında bayrak açtı ve kutlama yaptı. Sarı-kırmızılı takımın Stat Müdürü Ali Çelikkıran, açılan bayrağı almak için hamle yaptı.

EMRE KARTAL TARAFINDAN DEFALARCA YUMRUKLANDI

Karşılıklı itişmelerin yaşandığı gerginlikte Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal tarafından darp edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Kartal İsmail Kartal Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Tansiyon Spor Haberler

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

500

Yorumlar (17)

ferhat göçer:

Ligde 17 maçtır sözde kazanan şişirilmiş Galatasaray, bugün tüm hakem rezilliğine rağmen 80 dk. 10 kişi oynayan Fenerbahçe'ye isabetli şut atamadan kendi saha ve seyircisi önünde mağlup oldu. Bugün Fenerbahçe şampiyonluğu kimin hakettiğini ve kimin kurguyla şampiyon yapıldığını tüm Türkiye'ye göstermiştir... Çok büyüksün Fenerim

224
193
yanıtYanıtla
İsmail Sari:

afferim şampiyon oldunuz

yanıt75
yanıt32
Fatih :

1 maçla mı şampiyon olunuyor :)

yanıt62
yanıt28
ferhat göçer:

Fatih sorun 1 maçla şampiyon olmak değil, o kadar iyiydin şampiyonluğu hak edecek oyun oynuyordun, 17 maç güya kazandın da niye 10 kişi Fenere şut atamadan yenildin? Sıkıntı burda.

yanıt39
yanıt23
eymen şener:

Biz mi başka maç izledik fener isabetli şut galasarayli futbolcudan gelen top :(((heçağlar olmasa yine kaleye girip gol olacak fenerlilerde sanki bir şey oynamış gibi yazıyor Türk futbolu bitmiş Türkiye'nin iki güzide takımı ligde açık ara ondeler digerleri ile aralarında muazaam kalite ve oyuncu farkı var futbolmu yok oynuyomus gibi yapıyorlar sadece o yüzden Türk futbolu bitmiş yazık seyirciye izleyiciye para verip maçı izleyene dün bu maçın biletleri karaborsada 25 bine alıcı buldu yazık

yanıt17
yanıt14
Serkan Özcan:

Eymen Şener Fenerbahçe nin golüne kulp bulacağına 80 dakika 10 kişi oynayan takımın tek kale top mu oynayacağını düşündün? 11 e 11 iken maç sizin sahanızda geçiyordu hakem fb yi frenledi hakemin ikramına rağmen yenemediniz. Futbol desen futbol değil sen sonuca bak her zaman ki fb-gs maçlarından birini izledik.

yanıt2
yanıt0
sadece 6307:

Galatasaray camiasi da bunu ismail kartalin oglunun yanina birakirsa zerre gururu onuru olmayan bi camiadir

128
98
yanıtYanıtla
hüseyin akgül:

tek suçlu galatasaray madem yenemiyorsun bırak ikinci kez şampiyon olmadan sevinen eziklere izin verecekti sahada tepinip evlerine gideceklerdi .

47
64
yanıtYanıtla
erol diktepe:

bırakın bunlar galibiyete sevinsinler doyasıya eğlensinler bizde haftaya şampiyonluğa seviniriz...

62
42
yanıtYanıtla
volkan uzun:

tek başarısı gs yi yenmek olan leşbahçeliler bırakın sevinsin biz kupalarımızla şampiyonluklarımızla sevinelim onlar da büyük takım yendik diye sevinsinler

54
44
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title