Haberler

Karşıyaka'ya Alsancak Stadı müjdesi

Güncelleme:

Karşıyaka, Elazığspor maçını Alsancak Stadı'nda oynayacak

Ergin KARATAŞ / İZMİR,

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 28 Ekim Cumartesi günü zirve yarışındaki kritik Elazığspor karşılaşmasını 1.5 yıldır profesyonel maç yapılmayan İzmir Atatürk Stadı'nda oynamak zorunda kalan Karşıyaka'ya Alsancak Stadı müjdesi geldi. Günlerdir sosyal medyadan taraftarın çağrı yaptığı, yönetimin de Alsancak Stadı için yoğun temaslarda bulunduğu Kaf-Kaf'ta Asbaşkan İlker Ergüllü, İzmir Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi makamında ziyaret ederek 2.5 saatlik görüşme sonrası Alsancak'ta oynama onayını aldı. Stadın saha zemine ara ekim yapıldığı ve Elazığspor randevusundan 1 gün sonra 1'inci Lig'de aynı statta Altay-Sakaryaspor maçı oynanacağı için günlerdir çözüm arayarak son çare tek maçlığına Atatürk Stadı'na dönmeyi değerlendiren yeşil-kırmızılılar krizi çözdü. Liderlik yarışında önemli rakibini Alsancak Stadı'nda ağırlayıp sezonun kalan maçlarına da yine bu statta çıkacak Karşıyaka'da taraftarlar da cumhuriyetimizin 100'üncü yılının kutlanacağı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda oynanacak karşılaşmaya özel koreografi hazırlığında.

İLKER ERGÜLLÜ: 100'ÜNCÜ YILI TARAFTARIMIZLA KUTLAYACAĞIZ

Günlerdir stat sorununun çözülmesini bekleyen Karşıyaka taraftarları, 100'üncü koreografisiyle Alsancak'ı bayram yerine çevirecek. Gençlik Spor İl Müdürü Murat Eskici ve personeline teşekkür eden İlker Ergüllü, "Hem Alsancak hem Bornova statlarının zeminlerinin ekim ayında bakıma alınması ve 3 İzmir takımının birden iç saha maçlarının aynı tarihlerde olması nedeniyle sıkıntı yaşandı. Yönetim günlerdir temas halindeydi. Müdürümüz Murat Eskici'yle görüşerek sorunu çözdük. Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını taraftarımızın müthiş görsel şöleni eşliğinde, tüm camiamızla birlikte Alsancak Stadı'nda kutlayıp, maç sonu çifte bayram yapacağız" dedi.

SAATİ BİLE DEĞİŞMİŞTİ

Karşıyaka, Elazığspor maçını son anda Atatürk Stadı'ndan Alsancak Stadı'na aldırmayı başardı. Futbol Federasyonu Ege Bölge Müdürlüğü'nün Alsancak'ta cumartesi akşamı saat 19.00'da oynanacak maçın yerini Atatürk Stadı, saatini de 14.00 olarak kulübe bildirdiği, Kaf-Kaf'ın son anda stat ve saat konusundaki değişikliğin önüne geçtiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Alsancak Stadı Elazığspor Karşıyaka Alsancak Alsancak Futbol Spor Haberler

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title