Haberler

    Fenerbahçe, Beşiktaşlı Tolga Zengin'e Dava Açacak

    Güncelleme:

    Fenerbahçe, derbide çıkan olayların sorumlusu olarak gösterdiği Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'e dava açacak.

    Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin'e Ziraat Türkiye Kupası'ndaki derbide taraftarı tahrik ettiği gerekçesiyle dava açma kararı aldı.

    "TOLGA OLAYLARI BAŞLATIYOR"

    Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, "Olay tamamen Tolga Zengin'in bir taraftarla göz göze gelmesiyle başlıyor. Olayları tahrik eden Tolga Zengin. Uğradığımız maddi-manevi zararın tazmini için Tolga Zengin'e dava açacağız" dedi.

    "ŞAMPİYON OLAMAMANIN ACISINI ÇIKARIYORLAR"

    Başkan Yıldırım da "Tolga Trabzonlu, Şenol Güneş Trabzonlu, Mustafa Pektemek Trabzonlu. Trabzonlular, 1995-96 sezonunda şampiyon olamamanın acısını çıkarıyor" iddiasında bulundu.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Şekip Mosturoğlu Tolga Zengin Beşiktaş Spor Haberler

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

    DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

    Bakmadan Geçme

    Yalan3. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Yalan yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 28. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Haziran Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak?
    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

    500

    Yorumlar (12)

    fenerci:

    BAKTILAR FENER BAHÇEYİ YENEMİCEZ CAZGIRLIK YAPALIM BELKİ TUTAR NASRETTİN HOCANIN GÖLE YOGUR ÇALMASI GİBİ BİR ŞEY TİYOTROCU BEŞİKTAŞ

    8
    13
    yanıtYanıtla
    Rambo Dortmund:

    Aynen renktasim

    yanıt1
    yanıt2
    sbh:

    beşiktaş çirkeflikte çığır açtı utanın be. . . ayıptr

    7
    7
    yanıtYanıtla
    FENEV1907yer=Fenevrasyon:

    Gecen Hafta $ike Metris Damgali Cetesini Yanina Alip TFF Koltuguna Otturtugu Tüpcü Manda Fenevrasyonlu Yildirim Demirörene Baskin Yaparak Lehimize iyi Sonuclar Ver Yoksa Sana $ike Sürecinde Beni Fenevimi Sirf Aklaman icin Sana Bu Kolttugu Vaad Ettigimi Aciklarim Vede Bu TFF Koltugunu Kaybedersin Tehdidinde Bulunmustur.

    8
    5
    yanıtYanıtla
    Doğrucu:

    yazık çok yazık, tolga mı dörtköşeden atılan yabancı maddeleri niye atsın.

    8
    4
    yanıtYanıtla
    KADINKÖYLÜ:

    FENEVBAHÇE

    1
    9
    yanıtYanıtla
    wade:

    bununla senool kadikoyde tiyatro oynamaya kalkti ama kimse yemedi

    4
    3
    yanıtYanıtla
    tolga diye yazılır.adam diye okunur:

    Olayları tolga başlatmadı. olayları başlatan fenevbahçeli taraftarlar. kornerlerden çakçak, madeni para atan tolgamıydı. Fenerbahçeliler TFF yi karar öncesinde etkilemeye çalışıyorlar. Karar şu şekilde olmalı. Beşiktaş 3-0 hükmen galip. Feneve 5 maç seyircisiz. Fenevli yöneticilere ve teknik direktöre 120 gün hak mahrumiyeti. Olması gereken bu. Konyaya yalandan yere 5 maç verdiler febeye en az 5 maç vermeleri lazım. Yoksa TFF nin fenevi kolladığı belli olur

    3
    2
    yanıtYanıtla
    GRUS057:

    NE USLU NE YILDIRIM AZ BEYNI OLAN BIR BASIN MENSUBU YOK MU BUNLARA PASOLIG İLE ORADA OLAN TARAFTAR GRUBU KAÇ MAÇTIR GELİYOR KUMPAS DIYE KENDILERINI KURTARMAK İÇİN TARAFTARLARINI LEKELIYORLAR HER SENE AĞLAK BIR YÖNETİM VE TARAFTARA HER SENE HAKARET VE İFTİRA ATAN 2 İSİM ALLAH ISLAH ETSIN

    2
    0
    yanıtYanıtla
    VİCDANI OLMAYANIN HİÇBİRŞEYİ OLMAZ:

    ANASINA KALAY BASILAN ADAM BELİRLİ BİR YERE KADAR KATLANIR KİM OLURSA OLSUN. SEYİRCİDİR KÜFREDEBİLİR, ÇAKMAK PARA VS ATABİLİR HAKKIDIR DİMİ. TOLGA SEYİRCİYE TEPKİ VEREN İLK FUTBOLCU MU?TRİBÜNE Mİ ÇIKTI YERİNDEN. BU OLAYLARA TİYATRO DİYENLERE YAZIK. BIRAKIN MAÇLARI!SİZLERDE BİZLERDE BİRGÜN OLMAYACAĞIZ AMA BJK FB GS TS VS. . HEP OLACAK GELECEK NESİLLERE AYRILIK TOHUMLARI ATMAYALIM LÜTFEN, NE OLUR. BU MADEM MİLAT OLACAK STAI YARI YARIYA BJK VE FB LİLER DOLDURSUN ELELE SAHAYA ÇIKALIM BAŞLANLAR BERABER OLS

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title