Haberler

Fatih Karagümrük'ü eleyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldi

Güncelleme:

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük'e konuk oldu. İlk maçı 3-2 kazanan Karadeniz ekibi, rakibini deplasmanda da 4-0 mağlup ederek finale yükseldi. Bordo-mavililer, finalde Beşiktaş'ın rakibi oldu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fatih Karagümrük'e konuk oldu. İlk karşılaşmayı sahasında 3-2 kazanan bordo-mavililer, rakibini deplasmanda da 4-0 mağlup etti.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki maçın ilk 45 dakikasında eşitlik bozulmadı. Her iki takım da bulduğu gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve müsabakanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı.

GOLÜ ATTI, OYUNA DEVAM EDEMEDİ

Trabzonspor'un golcüsü Paul Onuachu, ikinci 45 dakikada skoru değiştirdi. Onuachu, 54. dakikada Thomas Menuier'in pasında fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden kısa bir süre sonra sakatlanan Nijeryalı forvet, 60. dakikada yerini Umut Bozok'a bıraktı.

Fatih Karagümrük'ü eleyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldi

8 DAKİKADA 3 GOL

Bordo-mavililer, karşılaşmanın 69. dakikasında farkı 2'ye çıkardı. Enis Bardhi'nin pasında topu ağlara gönderen Fountas, takımını 2-0 üstünlüğe taşıdı. Karadeniz ekibi, 73. dakika (P) ve 77. dakikalarda Umut Bozok'un golleriyle skoru 4-0'a getirdi. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca mücadele bu skorla tamamlandı.

Fatih Karagümrük'ü eleyen Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldi

FİNALİN ADI BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR

Fatih Karagümrük'ü eleyerek ikinci final biletini kapan Trabzonspor, kupayı müzesine götürmek için Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlılar ise yarı finalde Ankaragücü'nü saf dışı bırakmayı başarmıştı. Dev final 23 Mayıs'ta oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Türkiye Kupası Trabzonspor Karadeniz Beşiktaş Türkiye Futbol Spor Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (11)

Oytun Ulu:

Eze Eze Kupa Karadenize. Kupa Beyi geliyor. Final Tahminim: Trabzonspor 3:1 Beşiktaş

42
62
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

nahh alırsınn

yanıt0
yanıt2
kripto para:

besiktas 1-0 ts

41
31
yanıtYanıtla
Veysel null:

Trabzonspor bjk nin, Galatasaray febe nin işini bitircek hahahaha

28
34
yanıtYanıtla
Ömer:

Trabzon 2, bjk 1

23
24
yanıtYanıtla
ceren_alara 1235:

Oytun ulu.hayirdir gelecekten mi isinlandin yok eze eze kupa karadenize falan trabzan sevdalisi olabilirsin eze eze ne demek neyi eziyon sen cay mi eziyon

12
8
yanıtYanıtla
Oytun Ulu:

Kazim Koyuncu - Uy Aha şarkısından alınan lafdı o hemen çıldırma ;) İyi olan kazansın tabi ki.

yanıt6
yanıt4
Hasan YILDIZ:

Tolunay Trabzon'a yine yenildi, neden acaba ??

10
6
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Kupada iki takımın şansı 50/50 . Kazanma durumuna göre ise süper kupa finalinde Beşiktaş %100 önde, Trabzonspor şansı ise %0. Çünkü onlar cimboma vermeye alıştılar.. birde Beşiktaş stada birkaç tane Rizespor forması asarsa daha şanslı olur gibi;))))

5
6
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

inşallah beşiktaşşşşşşşşş

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title