Haberler

Ali Koç'un derbi öncesi yaptığı motivasyon konuşması ortaya çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendiği derbiden önce Ali Koç'un futbolculara yaptığı konuşma detayları ortaya çıktı. Koç'un futbolculara olan inancını belirttiği ve "Bugüne kadar bizlere yaşattıklarınız için sizlerle gurur duyuyoruz. Yine sahaya çıkıp bizim gururumuzu katlayacağınıza inancım tam" dediği öğrenildi.

Şampiyonluk yarışının son haftaya kaldığı Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'nin derbide Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendiği maçın detayları ortaya çıkmaya devam ediyor.

ALİ KOÇ, CUMARTESİ TESİSLERE GİTMİŞ

Fenerbahçe'nin Başkanı Ali Koç'un derbiden önce futbolcularla yaptığı toplantının detayları ortaya çıktı. Milliyet'in haberine göre, Ali Koç derbiden bir gün önce tesislere giderek futbolcularla toplantı yaptı.

"SİZE OLAN İNANCIM TAM"

Ali Koç'un toplantıda futbolculara olan inancını belirttiği ve "Bugüne kadar bizlere yaşattıklarınız için sizlerle gurur duyuyoruz. Yine sahaya çıkıp bizim gururumuzu katlayacağınıza inancım tam" dediği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Fenerbahçe Ali Koç Ali Koç Spor Haberler

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

500

Yorumlar (8)

Sinan Bulduk:

Bu kadar ruhsuz bir gs kimse beklemiyordu , daha motive , daha çık isteyen kazandı..Konya da olacak bir kaza , büyük travma olur..

33
2
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Merak etme Sinan kardeşim. Konya'nın başkanı tavrını net olarak koydu.Ayrıca bildiğimiz GS işini şansa bırakmaz. Kazanır gelirsiniz. FB Konya'yı yenseydi ya da Hatay kazansaydı belki değişirdi durum. Al gülüm ver gülüm şeklinde bir maç olacağı kanaatindeyim.

yanıt13
yanıt4
ercan gurbhetchi:

GS şampiyon olduk havasında çıktı rakibini küçümsedi.fb de defansa otobüs çekip karambolden gol ile yendi. Hatay da aynısını yapmıştı. Ayrıca hakem fbli. Maçı devamlı soğuttu, olay çıkarmaya gelen mert hakan la. GS nin yediği GOL NET FAUL. Yükselirken itiyor Muslera yı. Gs iyi oynamadığı için hakem için ağlamaz. konya küme düşmemeye oynuyor. 3 sezondur da gs yi yeniyor orada. GS için çok zor maç. İstanbul 6-7 tane yer febeden ztn.

yanıt12
yanıt20
İnan Kurbani:

Ne motivasyonu oyunmu oynadılar sanki karambole bir gol ve karşıların keza ruhsuz bir Galatasaray galibiyeti getirdi son haftalarda oynayan bir Galatasaray karşısında bu futbolla darmadağın olurdu motivasyonmuş

5
12
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

İşte mesele gs nin hiçbir şey oynamaması..yani berabere bitirelim yada karambole bir gol atalım da bitsin maç gibiydi , tersi oldu..

yanıt7
yanıt1
Karaşal:

Domatessss

2
0
yanıtYanıtla
Netherill:

hakem feneri tuttu diyenleri okuyoruz şaşkınlıkla :D. fredimin mis gibi golünüde yedi gereksiz kırmızı gösterdi mertens denilen cüce rüzgar şortuna değiyor ayağı kırılmış gibi atıyor kendini :D maçı hakem soğutmadı cinconlu topçular soğuttu yoksa o maç 0-3 0-4 biterdi :) çıldırın çıldırın .........

1
0
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Yasar , Muslera’nın degaj yaparken kendi savunmacısının kafasından sekip kendi kalesine attığı bir gol vardı hatırlıyor musun :) Top yuvarlak :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title