Haberler

5 yıl önce 588 milyon TL maaş alan yıldız futbolcu, şimdi günlük 84 liraya çalışıyor

Güncelleme:

Kariyerinin en parlak döneminde tecavüz ve cinsel saldırı suçlaması ile hakkında dava açılan Manchester City'nin Fransız yıldızı Benjamin Mendy, kaldığı hapishanede günlük 4 dolara (84 TL) çalışıyor. Mendy, 2017 yılında 50.6 milyon Sterlin bonservis ve 28 milyon Sterlin (588 milyon TL) maaş karşılığında İngiliz ekibine imza atmıştı.

1 yıl önce tecavüz ve cinsel saldırı suçlarından hapse giren ve yargılaması devam eden Manchester City'nin yıldızı Benjamin Mendy'nin cezaevinde çalıştığı günlük ücreti duyanlar "Nereden nereye" demekten kendini alamıyor.

GÜNLÜK İŞLERDE ÇALIŞIYOR

Dört kadına yönelik yedi taciz, bir tecavüz girişimi ve bir cinsel saldırı davası bulunan Fransız sol bek tutuklu olarak Chester Crown Mahkemesi'nde yargılanıyor. İngiltere hapis kuralları gereğince mahkumlar günlük işlerde çalıştırılıyor. Mendy de hapiste kaldığı süre boyunca günde sadece 4 Sterlin'e (84 TL) çalışıyor. City'e 28 milyon Sterlin (588 milyon TL) karşılığında imza atan 28 yaşındaki futbolcu bu süreçte paranın ve hayatın değerini anladığını belirtti.

5 yıl önce 588 milyon TL maaş alıyordu, şimdi günlük 84 liraya çalışıyor

"BURASI BANA PARANIN DEĞERİNİ DE ÖĞRETTİ"

7 Kasım'da mahkeme jürisinin önüne çıkan Fransız futbolcu çok çarpıcı ifadeler kullandı. Daily Star'ın haberine göre; yıldız isim, "Hayatımda ilk kez futbol dışında bir iş yapmak zorunda kaldım. Her gün kantinde yemek yemek için sadece 4 Sterlin kazanıyorum. İlk defa gerçekten paramın kıymetini biliyorum. Daha önce sahip olduğum hayatta, sahip olmak istediğim her şeyi sadece satın alıyordum. Bu yüzden, burası bana paranın değerini de öğretti. Burada olduğum için çok üzgünüm ama çok şey öğrendim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manchester City FC Haberler

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

500

Yorumlar (10)

Unknown 123:

Demekki bizim mabushaneler saz türkü evi,daha demokrat,o yüzden cikan tekrar giriyo

253
11
yanıtYanıtla
Mesut Baba:

Bizdeki suçlular neden yan gelip yatıyor ve yemek yiyor...! Bu zamanda hapishane daha rahat ... Neden dışarıda sokakta yatsın ki hırsızlar arsızlar...! Avrupa'da idam yok fajat çalıştırma var... Bizde niye yok..?

193
14
yanıtYanıtla
PALA BABA :

günlük 4 dolar fena para değil türkiyede.

69
44
yanıtYanıtla
Mevlüt NAS:

Bizdeki cezalar, caydırıcı değil cezbedici, o yüzden kimse ceza evine girmekten çekinmiyor, baksana adamın parası var, ama harcayamiyor, hatta çalışarak kendi harçlığını çıkarmak zorunda. Ceza diye buna derim.

87
11
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

ingiltere mahkumlara dışarıdan para gönderilmez yasaktır.. dolayısıyla günlük belli bir ücrete çalıştırılırlar ki hayatın değerini bilsinler.. yani bu adam fakirleşmemiş, hayatın zorluğunu öğrenmiş, dışarıya çıktığında yine eski hayatına dönecektir.

74
5
yanıtYanıtla
salih aras:

Bizdeki yasalara göre, tutukluğu zorla calistiramazsin. Yer içer yatar. Anayasa değişikliği şart

58
9
yanıtYanıtla
cantekin ozturk:

Bizim hapishanelerde de yan gelip yatiolar özellikle yüz kızartıcı suç işleyenler bunlara tc kimlik gibi bir kimlik yapılmalı halk bunları gördüğünde uzak durmali

56
8
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Güneşe karşı işeyenlerin sonu böyle oluyor

54
10
yanıtYanıtla
Rıdvan Teker:

Tipe bak birde işlediği suçlara Nekadar tuhaf

16
36
yanıtYanıtla
Veli Yalçın:

Kendi çocuğuna terbiye vermesini bilmeyen cahil insanlar var birde öğretmene sorun bakalım neden yapmış ilk okulda öğretmeni yoksayan çocuklar var küfreden

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title