Haberler

Belediyede torpil tartışması: İmamoğlu'nun 5 yıl önceki sözleri yeniden gündeme geldi

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "belediyede adam kayırma" konuşması sosyal medyanın gündeminde. Yeğenini belediye şirketine yönetim kurulu olarak atayan CHP'li Bursa BŞB Mustafa Bozbey'e tepki gösterenler, İmamoğlu'nun 2019'daki sözlerini gündeme getirdi.

Bursa'nın CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in, yeğeni Furkan Bozbey'i belediyenin iştiraklerinden Bursa Kent Yapı İmar Bilişim Enerji'ye (BURKENT) yönetim kurulu başkanı olarak ataması tepki çekmişti.

"GİTSİN MARİFETİNİ BAŞKA YERDE GÖSTERSİN"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun benzer bir tartışmaya ilişkin 2019'daki sözleri sosyal medyada yeniden gündeme geldi. İmamoğlu, "Derhal gereğini yapmalılar. Burası eş, dost, akraba yeri değil kardeşim. Kim ise fark etmez. Ben de aynı şeyi yapıyorsam, benim partim de hesap soracak, kendi vicdanı da hesap soracak. Gitsin marifetini başka yerde göstersin. Bu konuda çok netiz. Bu konuda taviz yok." demişti.

BOZBEY GERİ ADIM ATMIŞTI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yeğenini belediyenin iştiraki olan bir şirkete yönetim kurulu başkanı olarak atamasını "Bu gençler hiç mi çalışmayacak?" sözleriyle savunduktan sonra geri adım atmıştı. Bozbey, son açıklamasında "Bu sadece düşündüğümüz bir şeydi. Hayata geçirmedik, böyle bir atama olmayacak. Yeğenim kendi isteğiyle bu görevden affını istedi" ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mustafa Bozbey Ekrem İmamoğlu İstanbul Bursa 3.Sayfa Politika Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (27)

Murat Demir:

Fikir olarak güzel ama bir belediye başkanının diğer bir başkana talimat vermesi pek uygun değil. Ekrem bey parti genel başkanı gibi hareket ediyor. Üslup yanlış. O başkana ayar verilecek ise parti genel başkanı çıkar ayarı verir.

227
47
yanıtYanıtla
Ali Tokgönül:

İşte CHP nin diğer partilerden farkı bu Murat kardeş . Senin tabirinle ayar dahi olsa parti içindeki kişilerin fikir ve düşüncelerini rahatça söyleye bilmeleridir . Diğer partiler gibi tek ağıza bakmazlar . İnsan olan konuşacak kardeşim ... Emin ol parti başkanı da gereğini yapacaktır

yanıt79
yanıt103
Murat Yıldırım:

İmamoğlu kendini genel başkan sanıyor hatta bazen dışişleri bakanı, cumhurbaşkanı falan da sandığı oluyor :) Ayrıca belediye başkanının akibetine halk zaten karar verecektir.

yanıt59
yanıt18
Blackened:

Ali Tokgonul Afyon belediye başkanı demlilere kapımız kapalı derken İstanbul'un brlediye başkanı "git kendine başka parti bul" dedi. Bu mu demokrasi? Her ikisi de belediye başkanı, ne olacak şimdi? O partinin genel başkanının hükmü yok mu? Biri dem derken öteki yok diyor. Vatandaş hangisine inansin?

yanıt26
yanıt3
Ali Tokgönül:

Evet Blackenet ( Kararmış ) kardeş , işte aynen öyle . Herkes istediğini söyleyebilmeli . Bak arkadaşım " Demli , memli ) diyorsunuz da , bu ülkenin başında TC yöneten kişiler topluluğu var . Her şey ellerinde . Madem bu DEM liler illegal bir örgüt , madem bu DEM liler teröristlerle iş birliği yapıyor , anında alır içeri tıkarsın . DEM , DEM deyip duruyorsunuz be arkadaş . Kendine iyi bak " Kararmış " kardeş .

yanıt0
yanıt1
Fatih :

Ali Tokgönül: olur mu öyle şey yaa. herkes birbirine ayar versin o zaman. herkes rütbesini bilecek.

yanıt16
yanıt2
Ali Tokgönül:

İnsanlar konuşa konuşa , hayvanlar koklaşa koklaşa arzu hallerini anlatırmış . Ne rütbesiymiş kardeşim . ülke yönetiyorsan konuşacaksın fikrini beyan edeceksin , gereğinde yumruğunu masaya vurup doğru bildiğinden şaşmayacaksın . Bu parti parmak kaldır , parmak indir partisi değil .

yanıt0
yanıt1
A.talha Durgut:

Akp yi böyle atamalar bitirdi. ortalıkta müdürden geçilmiyor. Adamlar mustahdemleri bile müdür yaptılar..

98
24
yanıtYanıtla
Engin Bayraktar:

Zihniyet hiç bir partide değişmez mi be kardeşim

66
2
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

En azindan etki tepki var akpliler boyle olunca gulup geciyorlar bildiklerini okuyorlardi

36
23
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title