Haberler

Çad Heyeti, Konya'da Bilgi ve Tecrübe Paylaşımında Bulundu

Güncelleme:

Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat ve beraberindeki heyet, Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı ziyaret ederek, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.

Bir dizi program için Türkiye'de bulunan Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat ve beraberindeki heyet, Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca'yı ziyaret ederek, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundu.

Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat, Belediye Başkanı Özel Kalemi Mme Fatıme Aouadalkerım ve Baladi Derneği Başkanı Dr. Yaya Abdoulaye Abakar, Karatay Belediyesi'ni ziyaret etti. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Çad Heyeti'ni Karatay'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Hasan Kılca, "Sizleri kadim şehrimiz Konyamızda, Karatayımızda ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Birkaç günlüğüne belediyelerimizle karşılıklı olarak bilgi ve tecrübe paylaşımı yapmış olacağız. Belediye olarak Park ve Bahçeler, Fen İşleri, Yapı Kontrol, Sosyal ve daha birçok müdürlüğümüzün koordinesinde yürüttüğümüz hizmetleri, yürüttüğümüz projeleri sizlerle paylaşacağız. Konyamız kadim bir şehir ve geçmişi binlerce yıl öncesine dayanıyor. Özellikle Hz. Mevlana, İbn-i Arabi, Şems-i Tebrizi, Şeyh Sadrettin-i Konevi ve daha birçok alimin yaşadığı bir şehir Konyamız. Konya hem tarih hem tarım hem sanayi hem de turizm şehridir. Bizler de böylesine güzel bir şehirde ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

"Burada edindiğimiz bilgiler hizmetlerimize katkı sunacak"

Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat, Karatay'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu aktardı. Maire Haroun Ramat şunları dile getirdi; "Konya çok güzel ve oldukça da düzenli bir şehir. Konya'da ve Karatay'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Konya'nın ve Karatay Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi paylaşımını önemsiyoruz. Buradan alacağımız yeni bilgilerle bizler de şehrimizde hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Bize ve şehrimize yaptığınız bu katkı dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum."

Çad 4. Bölge Büyükşehir Belediye Başkanı Maire Haroun Ramat, Belediye Başkanı Özel Kalemi Mme Fatıme Aouadalkerım ve Baladi Derneği Başkanı Dr. Yaya Abdoulaye Abakar'dan oluşan heyet, belediye yatırımlarıyla ilgili verilen sunumların ardından 3 gün boyunca Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan eğitim, spor ve sosyal tesisler, parklar, bahçeler teknik yapılar ile daha birçok projeyi de yerinde gezerek inceleme fırsatı da buldular. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Kılca Karatay Konya Çad Turizm Eğitim Politika Spor Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title