Haberler

AK Partili Şebnem Bursalı "ıstakoz" krizi sonrası ilk kez görüntülendi

Güncelleme:

Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yerken yaptığı paylaşımla tepkilerin odağına yerleşen AK Parti Milletvekili Şebnem Bursalı yaşanan krizin ardından ilk kez görüntülendi. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti grup toplantısına katılan Bursalı'nın hayli keyifli olduğu dikkatlerden kaçmazken, gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktığı görüldü.

Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaşması siyaset gündemine damga vurdu. Söz konusu paylaşım yalnızca muhalefet kanadında değil, AK Parti içinde de rahatsızlığa neden oldu. Yaşanan krizin ardından ilk kez AK Parti'nin bugün yapılan grup toplantısında görüntülenen Bursalı'nın keyfinin bir hayli yerinde olduğu ve etrafa gülücükler saçtığı dikkatlerden kaçmadı.

AK PARTİ İÇİNDE DE RAHATSIZLIK YARATTI

Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını paylaşan AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, kamuoyundan ve AK Parti içerisinden büyük tepki gördü.

AK Partili Şebnem Bursalı 'ıstakoz' krizi sonrası ilk kez görüntülendi

"OLAYIN BÜYÜTÜLME NEDENİ TELEFERİK FACİASI"

Şebnem Bursalı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, olayın büyütülme nedenini Antalya'daki teleferik faciasının unutturulma çabasına bağlamıştı. Ancak bu açıklama yeterli olmadı ve tepkiler hız kesmeden gelmeye devam etti.

"YOL KAZASI OLDU, KAMU KAYNAĞI KULLANMADIM"

Bursalı, ıstakoz paylaşımına ilişkin olarak Sinan Burhan'a konuşarak bu meseleden dolayı üzgün olduğunu ifade etti ve "Üzgünüm, özür diledim kamuoyundan. Bu bir yol kazası oldu, hata oldu. Kamu kaynağını kullanmış değilim" dedi.

AK Partili Şebnem Bursalı 'ıstakoz' krizi sonrası ilk kez görüntülendi

BURSALI "ISTAKOZ" KRİZİ SONRASI İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

AK Parti içinde büyük tartışmalara neden olan krizin ardından Bursalı bugün ilk kez görüntülendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki AK Parti grup toplantısına katılan Bursalı'nın tatil sonrası bir hayli keyifli olduğu görüldü.

AK Partili Şebnem Bursalı 'ıstakoz' krizi sonrası ilk kez görüntülendi

GAZETECİLERİN SORULARINA YANIT VERMEDİ

Etrafa gülücükler saçan ve partideki arkadaşlarının ellerini sıkan Bursalı gazetecilerin konuyla ilgili sorularına ise yanıt vermedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Şebnem Bursalı Milletvekili AK Parti Monako Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (23)

Mustafa Gümüş:

istakozu yemiş nasıl keyifli olmasın..afrodizyak meret

179
10
yanıtYanıtla
Salih Kandıralı:

İstakozdan sonra iş tutmuş mudur acaba.

yanıt42
yanıt5
Tırpan:

çok ilginç yahu. turistik kentlerde deniz ürünleri satan lokantalarda her gün herkes istakoz yiyor. bu konuyu memleket meselesi haline getiren solcular harbiden sosyal medyada sağlam reklam yapıyor. Tabi insta ve face e verdikelri reklam ücretlerini kimse sormuyor sorgulamıyor. sadece rakibi sorguyluyorlar

47
137
yanıtYanıtla
ahmet zengin:

ne yapalım makarna yiyenler utansın

105
13
yanıtYanıtla
hüseyin oruç:

Şebnem Hanım’ı sanki birisiyle uygunsuz durumda basmış muamelesi yapma saçmalığından kurtulun lütfen ezikler. Sanırsınız umrede domuz eti yemiş. Ne kadar basit işlerle uğraşıp seviyenizin ne kadar basit olduğunuzun farkında bile değilsiniz. Istakoz yiyebilme kriterlerini bize de söyleyin biz de bilelim.

14
64
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Abbooo

yanıt18
yanıt0
Salih Kandıralı:

İstakoz yiyebilmek için alışının kuvvetli olması lazım.

yanıt29
yanıt2
Mete Yusuf:

Simitçi ıstakozcu gazozcuuuu. Şınanayda yavrum şına şına nay

69
2
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Kadın fenomen oldu :)

60
4
yanıtYanıtla
AYBARS TÜRKYILMAZ:

Istakozu yedim yavaş yavaş Halkımın gür sesiyim ben be gardaş Ne ıstakozumdan geçerim ne de halkımdan hadi naş naş naş

30
6
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title