Haberler

Atakan Özyurt'un akımına uyan ünlü isimler "Kira bende" kampanyasına destek oldu

Güncelleme:

Ünlü isimlerin koronavirüs salgını nedeniyle kiracılardan kira almamasından sonra harekete geçen fenomen Atakan Özyurt, sosyal medya hesabından ihtiyacı olan ailelerin kiralarını üstlenme akımını başlattı. Akıma İdo Tatlıses, Arda Turan ve Zeynep Bastık gibi isimler de dahil oldu.

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak koronavirüs salgını nedeniyle evinde olan 2 kiracısından Nisan ayı kirasını almayacağını söyledi. Bunun üzerine hareket geçen Tolgahan Sayışman da kiracılardan kira almama kararı aldı. Mola ve Sayışman'ın bu hamlesinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan fenomen Atakan Özyurt, bu yardımı bir meydan okumaya çevirdi ve birçok kişinin kira masrafını karşılamak için harekete geçti.

AİLELERİN KİRALARINI ÖDEYECEKLER

Koronavirüs günlerinde sosyal medyada başlatılan "challenge" (meydan okuma) akımına dahil olan oyuncu Atakan Özyurt, anlamlı bir kampanya başlattı. Özyurt, "Kira benden" diyerek maddi zorluk çeken bir ailenin bir aylık kirasını ödeyeceğini söyledi. Özyurt'un meydan okuduğu İdo Tatlıses, "Ben 10 ailenin aylık kirasını üstlenmek istiyorum" dedi ve Edis'i de kampanyaya destek vermeye davet etti. Ünlü şarkıcı ise "5 ailenin kirasını karşılamaya hazırım" açıklamasını yaptı. Kampanyaya Emre Çolak, Arda Turan, Burak Yılmaz, Aybüke Albere ve Zeynep Bastık da destek verdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Atakan Özyurt İdo Tatlıses Koronavirüs Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500

Yorumlar (17)

#EVDEKAL:

Zaten Bunların Evinde Oturan zengin en az 5000 tl kira veren kişilerdir bunlarda reklam yapıyor. keşke herkes almassa iyi olur tabi.

5
0
yanıtYanıtla
):

bunların evleri 3 1 yada 2 1 mi gariplerin oturduğu evlermi? yani çokçok ihtiyacı olan kişilermi garipler ne yapsın

4
1
yanıtYanıtla
Hero:

Bu sanatçılar yardım mı yapıyor yoksa yaptığı şeyleri mi pazarlıyor sen medyadan bildirmek zorundamısın varsa paran gider yardımı yaparsın

5
0
yanıtYanıtla
cahil avcısı:

akımın ne olduğunu bilmiyorsun daha bu şekilde olmasa bu kadar yardımın yapılacağınımı zannediyorsun yardım yapsalar eleştiri yapmasalar eleştiri

yanıt1
yanıt0
öööjjööö:

virüs geçer ama reklam meraklısı bu zavallı tipler geçmez. . .

4
0
yanıtYanıtla
tebrikler.:

Ülkenin ünlü kişilerinin birbirine mikrofon uzatmasıyla bir nebze olsun ülke garibanlarına yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. yaşasın ülke dayanışması.

0
4
yanıtYanıtla
Neler ÇEKTİM:

Bu ZIRILDAK'' Ların TUZU Kuru, Reklam Peşindeler. . . Ya Sadece Geçimleri KİRA Gelirleri Olanlar Nasıl Yapsın Peki. . ?

3
1
yanıtYanıtla
samsun:

kime basvuru yapacağız bu arkadaşlar kira ödeyecek boş iş hepsi reklam peşinde

4
0
yanıtYanıtla
Acaib:

Almadıkları gibi hani bir abla vardı bakkalları gezip borç kapatıyordu. Onun yaptığı gibi mahalle esnafları akımı başlatsınlar. Zira almadıkları kira bedelleriyle koca mahallelerde ki bir çok dar gelirli insanların borçlarını öderler.

3
1
yanıtYanıtla
Fırtına:

İyi reklamm aracı buluşsunuz bravo

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title