Haberler
Güncelleme:

CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

Yeğenini işe aldıktan sonra geri adım atan CHP'li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, görev verdiği akraba ve partililerini "Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı. Kim kimin akrabası, kim kimin dostu o ayrı mesele." sözleriyle savunurken belediyenin içinde troller olduğunu belirterek "Bu trollerin hepsi bulunup gereği yapılacak hiç merak etmeyin. Konu bitmiştir kapanmıştır." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (24)

Murat Yıldırım:

Sonraki seçimlerde halk atamalarınızı liyakati mi değil mi değerlendirir artık…

546
7
yanıtYanıtla
Serkan Kaplan:

Sonraki seçime kalmamalı.

yanıt154
yanıt9
Murat Kılıç:

Chp zihniyetiyle bursada tanıştı. Seçildiği günden belli her gün parklarda konserler veriyor. Henüz başka bir icraatını göremedik

yanıt159
yanıt26
ali öz:

"İş ehil olmayanlara verildi mi kıyameti bekle!" sözü, Buharı tarafından aktarılan Hz Muhammed e sallallahualeyhivesellem ait bir Hadis-i Şerif İŞ EHLİNE VERİLMEDİĞİ ZAMAN, ÖLÜMLERE SEBEBİYET VERİR, ÖRNEK İNŞAAT SEKTÖRÜ

yanıt15
yanıt0
golebicemarti golebicemarti:

Ben görüş peşin de değil de doğruların peşin de olmaya çalışan birisi olarak şunu söyleyebilirim. Ak Parti'li arkadaşlarıma böyle şeylerin yapılmaması gerektiğini söylediğim de bana hep Rahmetli Mehmet Moğoltay'ı örnek verdiler. Ben de 'kötüden örnek olmaz' demekle yetindim. Bu tipler her partiden ayıklanmalı. Şu olur herkesin kanaat getirdiği bir komisyon olur, herkes ikna olur, ona bir şey diyemem. Saygılarımla.

yanıt2
yanıt0
Mustafa Yörükoglu:

İşinize gelmeyeni biri söyledi mi adı troll oluyor.

415
10
yanıtYanıtla
Devret Bahçeleri:

Ülke aile şirketine döndü iyice.

414
7
yanıtYanıtla
ahyed yıldız:

Ben sistem değişmeli dediğimde kızanlar oluyor. Yine söylüyorum. Sistem değişmedikçe belediyelerde, bakanlıklarda, partilerde vs cumhurbaşkanlığı makamı da dahil kişilerin değişmesi hiçbir şey değiştirmez. A partisi ya da B partisi farketmez. Makama gelen zenginleşip gidiyor… cebini doldurduktan sonra tekrar seçilmese de umrunda olmuyor. Hiç bir bedel de ödemeden gidiyor. Olan saf vatandaşa oluyor.

299
3
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Sistemden önce insanımız değişmeli, ahlak örf adet gelenek görenek özümüze dönmeliyiz

yanıt233
yanıt4
Ne Demeli:

Ne güzel dedin Bidüşün arkadaşım,

yanıt87
yanıt4
oturan:

Adamda belediye başkanı havası yok zaten sanki emekli havası var

147
6
yanıtYanıtla
Ömer Can:

onuda seçenler düşünsün

yanıt32
yanıt1
Akif:

partiden ihracı chp'nin oylarını arttırır. ihraç edilmezse chp'nin bu yolda devam edeceği anlaşılır.

91
4
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

Ozamn ak parti yapıyor diye ağlamayın sizin ki liyakatliysa onlarınkide liyakatli işinize nasil geliyorsa yerse millet ama millet için ak parti dişında biri yaptımı sıkıntı yok :)

14
1
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Ey gidi siyaset; liyakat söz konusu olsaydı, siz o koltukta olur muydunuz...

14
0
yanıtYanıtla
Erkan Can :

AKP den şikayet ederken bir anda gördük ki sorun sadece bir parti değilmiş,sorun sistemmiş. Sayın torpilci başkan, ülkede milyonlarca vasıflı insan var, bir sınav yap bir ilan ver bir işe alım süreci yürüsün sonucunda vatandaş kazansın. bu ülke sizin etrafınızdaki insanları zengin etme yeri değil.!

13
0
yanıtYanıtla
Pacey:

Başkanı Nilüfer ilçesindeki başarısı buraya getirdi ama bu şekilde olursa dönemini tamamlayamadan gidecek. Hangi parti olursa olsun bu akraba,eş, dost misyonunu sürdürürse kazanamayacak artık. Halk uyandı artık.

11
0
yanıtYanıtla
Ben bilmemm:

Burası Türkiye. Türkiye de siyaset bilinci böyle. Normal. Tüm siyasi parti temsilcileri aynı. Hepsi cep doldurma peşinde.

4
1
yanıtYanıtla
Fatih Yıldız:

YERSEN

5
0
yanıtYanıtla
Ceto:

Al birini vur ötekini

5
0
yanıtYanıtla
Mehmet Küçükosman:

Boz bey sonuna kadar hakli önce güven.sabotaj yapiliyor adama

1
3
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Halk hükümete ders vermek istedi ama acı gerçekle karşılaştı. Bence hangisinin iyi olduğunu kıyaslamak için fırsat oldu.

3
0
yanıtYanıtla
Turan YILDIRIMOĞUZ:

aile şirketine hoş geldiniz.

0
0
yanıtYanıtla
ali öz:

İş ehil olana verilmediği zaman , yapılacak hatalardan işlerin ziyan edilmesinden dolayı ölümlere sebebiyet verilecektir, örnek inşaat sektörü ve depremler, "İş ehil olmayanlara verildi mi kıyameti bekle!" sözü, Buharı tarafından aktarılan Hz Muhammed esallallahualeyhivesellem ait bir Hadis-i Şerif İŞ EHLİNE VERİLMEDİĞİ ZAMAN, ÖLÜMLERE SEBEBİYET VERİR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title