Haberler

MÜGE ANLI CANLI İZLE! #12825013 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Müge Anlı'nın 13 Mayıs tarihli canlı yayını izlemek isteyenler için link paylaşıldı. Ünlü programın son bölümünde neler yaşandı, hangi olaylar ele alındı? İzlemek isteyenler haberimizden linki bulabilirler.

Ünlü televizyon programı Müge Anlı'nın 13 Mayıs tarihli canlı yayınının izleme linki merak konusu oldu. Son bölümde yaşanan gelişmeler ve detaylar izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. MÜGE ANLI CANLI İZLE! 13 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor.

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Şüphe oklarının yöneldiği en yakın arkadaşı konuştu. 'Arkadaşımın çift kişiliği vardı.'

Şüphe oklarının yöneldiği arkadaş Burhanettin Öztürk, Müge Anlı ekibine konuştu. Evli ve üç çocuk babası Burhanettin Öztürk, Şaban ve eşine karşı bir yanlışının olmadığını, Şaban ile iki sıkı dost olduklarını, Emine ile bazı dedikodular çıktığını, Şaban'a da bunların dedikodu olduğunu söylediğini anlattı.

Şaban Ataş'ın kaybolduğu gün görüştüğü arkadaşı canlı yayında. Ayrılmaz ikilinin arasına ihanet mi girdi?

Burhanettin Bey, Şaban'ın parası ve zaafı olduğu kadınlar ile bir maceraya atılmış olabileceğini anlattı. Müge Anlı, yakın arkadaşı olduğu söylediği Şaban'ın pis işlerini neden canlı yayında döktüğünü sordu. Burhanettin Bey bildiği her şeyi anlattığını, bunların telefon kayıtlarında da çıkacağını söyledi.

Katil zanlısı eş bir kez daha hakim karşısındaydı. Cumhuriyet savcısı, mütalaasında suçun sabit olduğunu belirtti.

Tayfur Kılıç, cenazeyi attığı uçurumu gösterdi. Ekipler uçurumda arama yapmış ama Bedriye'nin cesedi bulunamamıştı. Aile cesedinin bulunması için yeniden başvuru yaptı fakat cenazeye rastlanılmadı. Cenaze bulunamayınca Tayfur Kılıç ifadesini değiştirip karısını öldürmediğini söyledi. Fakat cumhuriyet savcısı mütalaasında suçun sabit olduğunu belirtti.

Nuran Şahin'in kaybındaki soru işaretleri. 82 yaşındaki adama ait tarlalar eşinin üzerine nasıl geçti?

Ömer Bey, Nuran ve kocası tarafından dolandırılmadığını, babasının 6 tarlasını Mustafa'nın üzerine verdiğini anlattı. Ömer Bey Mustafa'nın gelip para istemeden tarlaları devrettiğini söyledi.

MÜGE ANLI CANLI İZLE! #12825013 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Müge Anlı Müge Anlı Atv Televizyon 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title