Haberler

KALBEN VE SERA KADIGİL KARDEŞ Mİ? TİP'li vekil Sera Kadıgil ile şarkıcı Kalben kardeş mi?

Güncelleme:

KALBEN VE SERA KADIGİL KARDEŞ Mİ? TİP'li vekil Sera Kadıgil ile şarkıcı Kalben kardeş mi? Son zamanlarda gündemde olan bir iddia, Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekili Sera Kadıgil ile popüler şarkıcı Kalben'in kardeş olup olmadığına dair. İddialar, iki ünlü ismin akrabalık ilişkisini merak edenler tarafından sıkça gündeme getiriliyor.

Şarkıcı Kalben'in evinde yapılan operasyon ve sonrasındaki gözaltı süreci Türkiye'nin gündeminde. Evine uyuşturucu bulunan şarkıcı hakkında birçok iddia ortaya atıldı. Şarkıcı hakkında merak edilen bir diğer konu ise TİP vekili Sera Kadıgil ile kardeş olup olmadığı. Peki gerçekten Sera Kadıgil ile şarkıcı Kalben kardeş mi? KALBEN VE SERA KADIGİL KARDEŞ Mİ? TİP'li vekil Sera Kadıgil ile şarkıcı Kalben kardeş mi? İşte tüm cevaplar...

KALBEN VE SERA KADIGİL KARDEŞ Mİ?

Evinde uyuşturucu bulunması sonucunda adliyeye sevk edilen Kalben, yeni bir gündem oluşturdu. Bu esnada konuşulan bir başka konu ise benzerliklerinden dolayı şarkıcı ile TİP vekili Sera Kadıgil'in kardeş olup olmadığı. Benzerlikleri çok konuşulan ikilinin kardeş olup olmadığı araştırılıyor. Ancak ikilinin kardeş olduğuna dair herhangi bir bilgi olmamakla birlikte, kişilerin doğum yerleri de farklı. Bu durumda Sera Kadıgil ve şarkıcı Kalben kardeş değil.

KALBEN KİMDİR?

Kalben Sağdıç, 17 Ocak 1986 yılında Hatay İskenderun'da dünyaya geldi. Müzik ile ilgilenmeye 8 yaşında annesinin aldığı klavye ile başlayan Kalben, ilk gitarına 14 yaşında sahip oldu. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2007'de mezun oldu. Çeşitli alanlarda çalışmayı denedikten sonra 2008'de, aynı üniversitenin Grafik Tasarım Bölümünde, Medya ve Kültürel Çalışmalar üzerine yüksek lisans yapmaya başladı ve 2011'de mezun oldu. Universal Pictures bünyesinde marka müdürü olarak çalıştı.

KALBEN VE SERA KADIGİL KARDEŞ Mİ? TİP'li vekil Sera Kadıgil ile şarkıcı Kalben kardeş mi?

Sonrasında senaryo yazarlığı, editörlük, proje yöneticiliği, reklam yazarlığı, çevirmenlik gibi çeşitli işlerle meşgul oldu. Ankara'da ve İstanbul'da müzik yapmaya, konser vermeye başladı. 18 Ekim 2014'te Sofar Sounds kapsamında Galata'da bir evde sadece gitarıyla verdiği konserden yayınlanan 'Sadece' videosu kısa zamanda Sofar videoları arasında en çok izlenen oldu. Çıkardığı Lulu adlı çocuk romanı serisi sonrası müzik hayatına başladı. Aşk Kaç Beden Giyer? dizisinde temizlikçi rolünü canlandırdı. Sahne adını taşıyan ilk albümü Kalben, Şubat 2016'da Doğan Music Company etiketi ile çıktı. Kalben üçüncü stüdyo albümü Kalp Hanım'ı Garaj Müzik etiketiyle 20 Mart'ta tüm dijital müzik platformlarda yayımladı.

KALBEN VE SERA KADIGİL KARDEŞ Mİ? TİP'li vekil Sera Kadıgil ile şarkıcı Kalben kardeş mi?

SERA KADIGİL KİMDİR?

29 Kasım 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Sera kadıgil aslen Gümüşhane Kelkitli. Tam adı Saliha Sera Kadıgil Sütlü. Vefa Lisesi'nden 2003 yılında mezun oldu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını aynı üniversitede özel hukuk alanında 2010 yılında yaptı. İngiltere'nin başkenti Londra'da Queen Mary Üniversitesi'nde sinema eserleri üzerine araştırmalarda bulundu. Mezuniyetinin ardından İstanbul Barosu'na bağlı olarak serbest avukatlık yaptı.

KALBEN VE SERA KADIGİL KARDEŞ Mİ? TİP'li vekil Sera Kadıgil ile şarkıcı Kalben kardeş mi?

Avukatlık kariyerini kültür sanat hukuku alanında yoğunlaştıran Sera Kadıgil, birçok tiyatro ve sanat örgütünün yanı sıra Oyuncular Sendikası, Sinema Televizyon Sendikası, Bağımsız Tiyatrolar Derneği Girişimi, İstanbul Şehir Tiyatrosu Çalışanları Derneği gibi meslek örgütlerinin avukatlığını üstlendi. İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu Yürütme Kurulu'nda üyelik görevinde bulundu. 2011-2012 yıllarında CHP Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı ve 2014 yılından itibaren 3 dönem Parti Meclisi Üyeliği yaptı. 2018 yerel seçimlerinde CHP'de İstanbul Milletvekili seçildi. TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeliği yaptı. 25 Haziran 2021 tarihinde CHP'den istifa ederek Erkan Baş'ın genel başkanlığını yaptığı Türkiye İşçi Partisi'ne (TİP) katıldı. Burada parti sözcülüğü ve yasama büro sekreteri olarak görev aldı.

KALBEN VE SERA KADIGİL KARDEŞ Mİ? TİP'li vekil Sera Kadıgil ile şarkıcı Kalben kardeş mi?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Milletvekili İşçi Partisi Sera Kadıgil Türkiye Kalben Ünlüler 3.Sayfa Gündem Magazin Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title